Reklama

Reklama

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď to bolo značne predvídateľné a pomerne klišovité, tak ten námet a princíp, na ktorom stojí celý film, boli vcelku vydarené. Mnoho situácií síce pôsobilo miestami až absurdne, ale napriek tomu chválim, že to neprešlo do trápneho a fekálno-alkoholického "humoru" ako pri mnohých iných teenage komédiách. V podstate to malo úroveň a niektoré scény boli fakt super (Bruno Mars a Wayne Gretzky), a samozrejme aj pointa bola napokon celkom OK (hoci predvídateľná). Stredoškolské prostredie tomu výrazne pomohlo, no aj tak vrcholom filmu bol pre mňa Drowning - naozaj vydarený song (po hudobnej aj textovej stránke). Ale napriek tomu, že tu píšem toľko chváľ, tak to zas nebolo až tak geniálne - ale zas oveľa lepšie ako ostatná súčasná teenage comedy tvorba. Btw. Taká aplikácia by sa mi inak celkom hodila... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Já tyhle romantické filmy z prostředí americké střední školy prostě miluju. Opět velice hezký romantický příběh, který zahřeje u srdce. Ovšem tento film je doplněn navíc o fantasy prvek a to ho dělá ještě zajímavějším. Jediná věc, která mi vadila, byl ten gay, ty jeho scény byly opravdu trapné. Ale jinak se jedná o opravdu kvalitní počin a rád se na to někdy v budoucnu znovu podívám. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Status Update" je síce absolútne starý film, ale na druhú stranu sa v ňom nájde pár dobrých fórov, ktoré dokážu pobaviť. Najlepší asi je moment,kde sa Kyle prvýkrát chce preukázať ako hokejista. Nebudem hovoriť, čo sa stane, ale to bol moment, kedy som sa skoro váľal na zemi od smiechu. Inak mám pocit, že je to film, kde sa nič nové nedozvieme. Nepoznáme nové postavy, nie sú tam žiadne nové motivácie, ani nejaké nové rozuzlenia ani nič. Preto tvrdím, že je to starý film. Je tu pár dobrých fórov a pár okey postáv, ale je to vyslovene skôr oddychový film, ktorý neurazí ani nič nové neukáže. Čo by ste vy spravili, keby ste mali aplikáciu, ktorá vám splní všetko, čo napíšete? Povedzte si to takto a budete presne vedieť od začiatku do konca, čo sa vo filme asi stane. Ak vám to neprekáža, že ide o staré známe veci, myslím si, že za jedno pozretie to stojí. Ak nie, toto rozhodne nie je film pre vás. Hodnotenie: C+ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mně ta střední škola chybí, takže pro tyhle teen blbiny mám slabost a tenhle film má navíc hezky originální zápletku, kde hlavní hrdina nastoupí do nové školy jako Outsider, ale díky nové aplikaci v mobilu má možnost si přát cokoliv, což je místy hodně zábavné a hlavně postupná cestička za slávou až k nejpopulárnějšímu frajerovi na celé škole byla hodně příjemná a sesazení předešlého "krále" potěšující. Milé, zábavné, vtipné s fajn postavami. ( Tanec jako Bruno Mars či hrát hokej jako Wayne Gretzky patří k nejlepším scénám filmu) .Já se bavil královsky.80% ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Dnes je pátek 13. Každej dětinskej idiot se dnes bude dívat na ten strašně starej horor o hokejistovi. Já ne. Koukal jsem se na novou teenagerskou komedii Status Updatet. To se mi líbilo, protože to bylo o mladých lidech, o lásce, o rodině a o mobilu. Nejvíc mi přirostl k srdci táta - vo..votec od toho hlavního kluka, jak ten používal ten kouzelnej mobil. On byl taky hokejista vlastně... Taky se mi líbila ta holka a taky ta druhá holka, ta co vlastně byla jako ta zlá mrcha. Ale mě se nějak tak líbila víc, protože mě víc svrbělo, když jsem na ní koukal ... Tak jo, já už budu končit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Film měl dobrý scénář, ale herci měli svobodu improvizovat. Což je také vidět v některých scénách. (kellne)
  • Jedná se o první americký film, který byl financován čínskými společnostmi DNA Pictures a Heyi Capital. (kellne)
  • Při vstupu na led má Kyle Moore (Ross Lynch) hokejové brusle, ovšem když trenérovi ukazuje krasobruslení, má na nohou krasobruslařské brusle. (mcredd)

Reklama

Reklama