Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

laik_60 

všechny recenze uživatele

V čase keď tento film prišiel k nám, som bol veľký priaznivec Beatles Dodnes Beatles považujem za skupinu, ktorá hýbala hudobným svetom. Aj preto nemôžem inak ako dať plný počet bodov a s nostalgiou spomínať na kľačiaceho záhradníka v byte a strihajúceho trávnik rozmerov rohožky. :) Help, I need somebody .... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

The Beatles jsou bozi a nedat jim 5 hvězd je rouhání. Nicméně zde hodnotíme film. Help je takovej Kameňák. Stejně jako Troška z vtipů splácal děj rádoby komedie, splácali tvůrci Helpu z písniček populárních Beatles celovečerák. I když někomu děj připadá uvolněný, i když Beatles mám komplet doma i s raritními songy a asi nikdy nevydanými demo verzemi písní, nemohu se ubránit dojmu že hoši moc hrát(jako herci) neuměli. V šedesátejch se na to v době vrcholné mánie po všem s Brouky asi nahlíželo jinak... ale třeba můj táta, kterej doslova ujížděl na všech britskejch bigbeatovejch kapelách mi sám říkal, že Help jako film nic moc. Za mně je to lepší průměr a to Johnovi, Paulovi, Ringovi a Georgovi hodně nadržuju. * * * ()

Reklama

Matte27 

všechny recenze uživatele

Po předchozím Perném Dni trochu zklamání. Od Help! jsem čekal něco jako jeho pokračování, prvotřídní zábavu s Beatles. Tohle bylo takové s nimi a bez nich. V prvním filmu bych si troufnul říct, že kluci hráli sami sebe v té nejpřirozenější podobě, tady už přehrávali. Děj byl utahaný a nudný. V některých částech jsem se přistihl, jak sleduju čas do skončení filmu. Ano, zasmál jsem se, ale ne jak jsem čekal. V komentářích jsem se dočetl cosi o srovnání s Monty Pythony. Musím se přiznat, že jsem si na ně taky vzpomněl a to v části s pěním Ódy na radost. Zkrátka to pro mne byl průměrný filmový zážitek. Dávám čtyři hvězdy, ale cítím to na 3 - to mi však láska k The Beatles nedovolí. ()

BarVa13 

všechny recenze uživatele

Tak celý tenhle filmařský počin by se dal nazvat jedním slovem: BLBOST. Je to prostě strašná blbost. Ale baví vás takovým tím milým, nevtíravým způsobem, je to prostě odreagovačka s úžasnými Beatlesáky v hlavních rolích, což filmu dává určitou úroveň a jejich hudba ho vyzdvihuje do nebeských výšin. :-)) ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů natočených Beatles.Vynikající písně a humor.95% Zde bych si dovolil dát text písně Help! : Help, i need somebody, Help, not just anybody, Help, you know i need someone, help. When i was younger, so much younger than today, I never needed anybody's help in any way. But now these days are gone, i'm not so self assured, Now i find i've changed my mind and opened up the doors. Help me if you can, i'm feeling down And i do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me. And now my life has changed in oh so many ways, My independence seems to vanish in the haze. But every now and then i feel so insecure, I know that i just need you like i've never done before. Help me if you can, i'm feeling down And i do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me. When i was younger, so much younger than today, I never needed anybody's help in any way. But now these daya are gone, i'm not so self assured, Now i find i've changed my mind and opened up the doors. Help me if you can, i'm feeling down And i do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me, help me, help me, oh ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Ona „známá elektrárna“, v níž během azylu Beatles v Buckinghamském paláci vypadnou pojistky, je londýnská Battersea Power Station. Roku 1939 byla dokončena původní dvoukomínová hala, v letech 1953–1959 přibyla identická druhá část a tím získala budova svůj ikonický vzhled. Proslula především propojením s deskou „Animals“ skupiny Pink Floyd, když mezi její komíny bylo vypuštěno obrovské nafukovací prase. První hala (1939) skončila s výrobou elektřiny v roce 1975, sousední pak o osm let později. Battersea dnes slouží jako kulturně komerční centrum. (Robbi)
  • Původně chtěli Beatles natočit western, v němž by hráli hrdinné mladíky ochraňující slabé ženy, ale z tohoto záměru nakonec sešlo. (Morien)
  • Beatles poprvé ve filmu vejdou do svého "čtyřdomu" a John Lennon bere z knihovny útlou publikaci. Jedná se o jeho druhý literární počin "A Spaniard In The Works". Když později ulehá do svého lůžka pod úrovní podlahy, můžeme si všimnout, že už tam několik stejných knížek leží. (Robbi)

Reklama

Reklama