Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Celkom obycajny film, aky my zeny potrebujeme raz za cas vidiet...fajn oddychovka...uplne predvidatelne, neoriginalne, nerealne ba priam az rozpravkove a predsa sa dalo na to pozerat...hoci mohlo to byt vtipnejsie a romantickejsie. Necakajte blaznivu komediu. O zenach, pre zeny...Jennifer Lopez ma stastie, ze takmer v 50ke moze hrat styridsiatnicku :-). Bonus, krasne zabery New York City. 60%. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka, která splní svůj účel, pokud tedy od ní nic jiného nečekáte. Jen těch držkopádových vtípků mohlo být méně, nejlépe jeden a dost. Poučení, jež se tvůrci snaží dát, je bohužel založeno na lžích, čímž tak nějak ztrácí význam. I když současný globalizovaný svět už dávno nefunguje na principu pravdy. Kdo dnes věří tomu, že pravda vítězí? A podle toho se pak taky chováme. (40%) ()

Reklama

mikki089 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez se nám představuje v roli ženy, která si zrovna prochází krizí středního věku a rozhodne se drasticky změnit svůj život. Díky jedné velké lži dostane práci, o které se jí ani nesnilo, a s tím i kompletně nový život. Roli ztvárnila v celku dobře, ale objevovali se scény, jenž JLo nedokázala dostatečně prodat. Vanessa Hudgens a Leah Remini jsou dvě herečky, které tento film drží nad vodou. Určitě se nejedná o nic nového, podobných filmů jsme každý z nás ve svých životech viděli spousty a jedná se o film, který je lehce předvídatelný a konec není ani zdaleka překvapitelný. Pokud se ale snažíte najít film, u kterého můžete relaxovat a občas se zasmát a nezáleží Vám na tom, že budete vědět, co se stane v další scéně, tak tento film doporučuji. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Peter Segal vie natočiť aj lepšie filmy. Nehovorím, že samotný základ („papier“ vs. „prax“) nie je dobrý (aj keď podobné veci sme už videli), ale celkovo mi to príde príliš idealizované. Vtipné momenty nefungujú tak akoby mali. P.S.: J. Lopez blízko u „piatej X“ vypadá skvele. Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

J-Lo chodí, mluví, snaží se hrát, moc ji to nejde, znovu chodí, místo mluvení se blbě tváří, poté všechno kazí, aby to následně napravila. Vanessa Hudgens vstala z mrtvých a hraje pořád líp, než J-Lo, ale to asi jen proto, že je přece jen mladší než Lopez, tudíž ještě může přes menší množství botoxu hýbat čelem. Těžkej průměr. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Obchod se slevami, kde Maya (Jennifer Lopez) pracuje, byl natočen v Queens Food Bazaar, 24hodinovém obchodě, který nebyl pro natáčení uzavřen. (ČSFD)
  • V jednej scéne nájde Maya (Jennifer Lopez) fotku s Barackom Obamom a jeho manželkou. Jedná sa o skutočnú fotku, Jennifer sa s Barackom stretla na inauguračnom plese v roku 2009. (Astonko)

Reklama

Reklama