Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství společná záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu „Padesát odstínů šedi“. Tahle volba se ukáže jako více než inspirativní… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdověla po 40 letech manželství. Vivian (Jane Fonda) si užívá společnost mužů, ale závazkům se důsledně vyhýbá. Sharon (Candice Bergen) se i po desetiletích stále snaží vzpamatovat z rozvodu. A manželství Carol (Mary Steenburgen) spěje po 35 letech neodvratně ke konci. Vášnivý a živočišný svět pana Graye doslova obrátí jejich unavené životy vzhůru nohama. V dámách se opět naplno rozhoří touha po romantice a dobro-družství. Nová kapitola je nejen v knihách vždycky ta nejlepší… (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (147)

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Hodně standardní komedie a vlastně dost pustá. Řeklo by se klasická výplň v televizi v osm večer, či v repríze druhý den při žehlení (prý). O to větší zklamání je, že v tom hraje tolik hereckých es v čele s Dianou Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen nebo Andy Garcia, které ale nakonec řeší jen sex a to ještě z knížky, jejíž autorka sex viděla maximálně v pornu. (Vážně se musí v dámském knižním klubu řešit 50 odstínů šedi?). Nechápu, co na tom může člověka bavit, když ani hlášky nejsou vůbec vtipné, ale co už, cílovka nejsem, tudíž mi to může být jedno. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

No teda, cakala som priemernu komediu, ale toto bolo naozaj dobreeee. Fakt vtipne a aj ked sa dost preberal sex, nebolo tam nic vulgarne. Herecke obsadenie super. Skutocny vek Jane Fonda ma prekvapil, wow! Vyzera o 20 rokov mladsie. Samotna myslienka damskeho book clubu sa mi velmi paci, take nieco chcem aj ja o 20 rokov :-). Najviac zaujala Jane Fonda a Diane Keaton. Odporucam si film pozriet, skor zaujme zeny a to vobec nemusite byt fanusikmi 50 Shades (ja som to necitala)! Taka rozpravocka, velmi dobre sa to pozera, az mi je trochu luto, ze som to presvihla v kine...Moje hodnotenie: nad 80% dodatok - Ale sa tam popilo vina! ()

Reklama

Azhila odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rada hollywoodské žánrové filmy, uráža ma ich absolútna blbosť a debilné scenáre. Tieto filmy majú za cieľ len a len profit, pretože vedia, že nech to je akokoľvek blbé ľudia na to proste zájdu. Ono to je jedno, že či to je Book Club alebo iný film rovnakého typu všetko je tak isto debilné. Ale keďže nechcem byť úplný pokrytec vždy hodnotím len to čo celé (s ťažkosťami) dopozerám. Je to presne také aké som čakala, humor ako keby napísaný trojročnými deťmi, zápletka vycucaná z prsta, fakt strašné, nedá sa na to pozerať a nezvracať. Film, ktorý sa volá Book Club a jedinú knihu, ktorú tam rozoberajú je Fifty Shades of Gray je nevyslovne trápne, pretože horšia kniha na trhu ani neexistuje. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Všeobecně mám asi raději filmy o dětinských stařících než o babičkách v pubertě.. Babčách, které prožívají románky jako z červené knihovny a jako povinnou četbu mají 50 odstínů.. Naštěstí je dobré herecké obsazení, tak se dá na "Dámský klub" i přes cukrkandlový scénář relativně důstojně koukat.. Ideální film na vypnutí mozku ;-) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Od začátku je jasné, kam to všechno bude směřovat a já měla jen obavy, aby se to nezvrtlo něčím trapným, co bych neunesla a šel by celý klub do kopru. Ne nestalo se tak, bavila jsem se téměř celou dobu až na pár hlušších místeček, ale ať....Na každé dvojce bylo něco šmrcovního, ale asi nejvíc jsem přilnula k Dianě a Andymu. Těm to slušelo nejvíc a Andy tady byl super štramák. Nevím jestli to osloví …..nácky, asi ne, ale pro mě to byl příjemný relax. Ta labuť neměla chybu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Když Diane (Diane Keaton) poprvé odlétá za svými dcerami, je vidět že se letadlo již hýbe, ale při „nárazu“ říká Mitchell (Andy Garcia), že právě odpojily schody. (willy1)
  • Súprava pre obchod so spodnou bielizňou musela byť improvizovaná vo veľmi krátkom čase. Všetky zobrazené kusy spodnej bielizne patria preto scenáristke/producentke Erin Simms. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy Diane (Diane Keaton) čte „Padesát odstínů šedi“, je jasně vidět, že listy knihy jsou úplně prázdné, nepopsané. V dalším záběru je již patrné, že tam nějaká písmenka jsou. (Timak)

Související novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Reklama

Reklama