Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (203)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jednu z předloh, nicméně troufám si tvrdit, že nikdo z kvarteta Brando, Niven, Martin a Caine se ani nepřiblížil úrovni upoceného buranského humoru té rebelující vyhřezlé kýly. Atraktivní lokace měly být podhoubím elegantní zábavy, ale všude prorůstal jen bezduchý plevel. Nápaditá pointa? Není důvod pro plusové body, protože byla opsána od předchůdců. Když už nic, zde alespoň nabízím soupis momentů, u kterých se budete zaručeně popadat za břicho (smíchem): ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jsem vskutku velký fanoušek hlavní dvojice a u jejich společného filmu jsem nemohl chybět. Jen pro jistotu dodám, že to byl sarkasmus a bez přítelkyně bych na podvodnice možná ani nekoukl, nicméně nakonec musím uznat, že nám to uteklo celkem rychle a nuda se nedostavila. Zkrátka takové nenáročné pokoukání s krásnou výpravou a samozřejmě mnoha trapnými gagy, sem tam se však tvůrci i trefili. Teď si dám od Rebel Wilson zas rok pauzu. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Účel svätí prostriedky a potvrdilo sa mi to aj v tomto filmovom spracovaní Podfukárok, ktoré sú vlastne remaqom staršieho diely s podobnou tématikou. Ani sa tým netaja dokonca sa natáča v rovnakom fiktívnom meste a musím za seba povedať že exteriéry mi neskutočne sadli a dominovali v príbehu. Množstvo situačného humoru, ktorý bol vraj vo veľkej miere dávkovaný už v upútavke, ktorej som sa našťastie, úspešne vyhol bol dokonalo dávkovaný. Herecké výkony na komédiu tohot kalibru sú nadštandardné. Nasmial som sa a to je podstatné. 79% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Podfukářky nejsou bůhvíjak chytrá komedie, která by dostala diváka smíchy do kolen a křečí, nicméně díky půvabné Anne Hathaway a trhlé Rebel Wilson člověk rád obětuje hodinu a půl svého času a nechá se unášet na vychytralých a nadmíru podlých tricích těchto dvou na první pohled diametrálně odlišných postav i hereček. Musím ocenit, že tvůrci nenaservírovali scenáristicky úplně plochou komedii, ale že se jim podařilo připravit i nějaké to překvapení a dějový zvrat. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je vážne taký rebel. Hlavne vďaka nej sa táto komédia dokázala premeniť na funkčnú zábavu plnú gagov a rôznych šplechov. Záver dokonca prekvapil aj príjemným twistom - vôbec som to nečakal, že sa veci tak vyvinú. Nejde síce o nič svetoborné, no príbeh nenudí a hlavne zabaví. Páčilo sa aj dievčatám. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Napriek tomu, že sa Timothy Simons objaví iba v jednej scéne, môžeme vidieť jeho meno v úvodných titulkoch. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama