Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (203)

borec999 

všechny recenze uživatele

Zase raz sa mi potvrdilo, že v hodnotení komédií je ČSFD úplne mimo a čím menej %, tým lepšie. Podfukárky sú absolútne pohodová, nenáročná oddychovka, ktorá stojí a padá najmä na Rebel Wilson, ktorá to aspoň podľa mojho názoru utiahla a takpovediac sama "spravila" dobrú komédiu a výborne ma pobavila. A v komédii záleží podľa mňa hlavne na tom, takže za mňa osobne spokojnosť a zaslúžené 4*. 75% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Slunci se v posledních letech vyloupla další výrazná postava komediální filmové kultury – Rebel Wilson, tak by byla hloupost hollywoodských producentů toho nevyužít a nezneužít její komediální talent v nějaké přímočaré komedii. Navíc v této ji excelentně sekunduje Anne Hathaway. To tedy k plusům. Po komediální stránce počítejte s totální klasikou. Chvíli lepší, chvíli horší, ale na odpočinek absolutně ideální. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem dostal tolik špatných reportů, indicií a nápověd toho, že to bude příšerný, díky čemuž jsem čekal něco téměř nekoukatelného. A když od něčeho čekáte málo a nebo třeba i nic, tak vás potěší i to, když dostanete něco. A přesně tak na mě Podfukářky působí. Anne je kus a v určitých chvílích pánské oko prostě pohladí. Pointa vznikající zápletky nijak nepřekvapí a i když byla do poslední chvíle potlačována, došla mi celkem rychle. To ale nevadilo. Film celkově není žádná hitparáda, ale má místa kdy jsem se fakt zasmál. To se rádoby komediím v poslední době moc nedaří. Chválím i délku filmu, že nic zbytečně nenatahuje. 60 procent za vcelku fajn jednohubku. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Poměrně milé překvapení, čekal jsem festival trapnosti, ale nakonec jsem se nenáročně bavil (a trapnost se udržela v únosných mezích). Ať si kdo chce co chce říká, Rebel Wilson umí být vtipná, Anne Hathaway také a ještě jí to sekne, a dohromady utvořily sympatickou konkurenční dvojku ženských podfukářů (samozřejmě zaměřenou na oškubávání nadržených, nevěrných a/nebo přitroublých chlapů). ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Anne je nádherná a skvělá herečka, dokazuje to i třeba právě scénou, kdy z ničeho nic začne brečet. Naproti tomu to kazí ta tlustá kráva, nad některým výběrem šatníku mi zůstával rozum stát a ne, tohle mi opravdu nepřijde vtipné. Dal bych tomu 3 hvězdy, protože jsem byl jak vzrušen, tak i znechucen, ale možná díky tomu jsem si nevšímal, co na mě na konci chystají a vracím jednu hvězdu za celkem mnoho zvratů. ... GA Cinema ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Beaumont-sur-Mer (doslova Krásny kopec pri mori) je fiktívne mesto pomenované podľa známeho Beaulieu-sur-Mer (doslova Krásne miesto pri mori), ktoré sa nachádza na Francúzskej riviére. (m.a.t.o.)
  • Dr. Schaffhausenová (Anne Hathaway) nosí podpätky Christian Louboutin (rozpoznateľné podľa ich červenej podrážky), čo je veľmi exkluzívna a drahá francúzska značka. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama