Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

novoten 

všechny recenze uživatele

Mám zřetelně v paměti, že po prvním zhlédnutí, zhruba v sedmi osmi letech, jsem tenhle film chtěl vidět pořád. Další projekce po několikaleté pauze už ale dopadla strašně. Kdybych měl hodnotit jen podle posledního zhlédnutí, skončil bych u odpadu, díky nostalgii nakonec jen takhle. Víc si tenhle nudný a podivně akční film už dávno nezaslouží. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek a Steven je stále polda, tentokráte tedy alespoň bývalý, který zpočátku tvrdí, že ho volně prodávající Jamajčani vůbec nevzrušují. Samozřejmě časem dojde ke střetu, takže se to zlámanými končetinami začne jen hemžit. Režisér je jakýsi neumětel, zvlátní střih a nakonec tedy vše trošku zachraňuje docela zajímavý a netradiční záporák. 50% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Dnes, pri pohľade na Stevena a jeho staré filmy mi až srdce plesá s akou radosťou sa na ne pozerá. Takže dvíham hviezdičku, aj keď úplne nespravodlivo voči iným béčkam. Ale je to tak, navyše záporák Screwface ajeho voodoo somariny sa mi zapísal medzi záporákov dosť znamenite a akcia je lahodiaca. 70%. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Policista Hatcher je znechucený životem i prací plnou brutality. Po smrti parťáka jej od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu neodvrátí ani jeho nadřízený a ani překupníci snažící se mladým dívkám podat drogy. A najednou se připlete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky. Hrozně nepovedený film a to byl ještě Seagal na vrcholu sil. Děsivě amatérské je na tomhle filmu úplně všechno. Jednoznačně se jedná o nejslabší Seagalův počin z jeho slavného období. 0% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na Seagalovi se mi vždycky líbila jeho technika při rvačkách se moc nevysilovat, do protivníka moc nebušit, spíše ho samotného omlátit o všechno okolo. Příběh a provedení zcela poplatné své době, takže sice trošku klišé, ale paráda. I na lámání rukou dojde, k tomu souboje s meči, spousta rastamanů. Parádní Seagalovka. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Jméno Screwface je možné přeložit jako „křivá tvář“, což naráží na vzhled Screwface v tomto filmu. (Simex_)
  • Zločinec Screwface (Basil Wallace) použije na kletbu voodoo tři fotografie. Na první je Steven Seagal v době, kdy mu bylo 10 let, na druhé je v období, kdy odcestoval do Japonska, aby se zde učil bojová umění aikido, a třetí fotka pochází z filmu Nemilosrdná spravedlnost (1991). (StevenW.)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama