Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

sharky 

všechny recenze uživatele

Jó,to bylo tenkrát, když oblíbený akční hrdina mého dětství ještě zvládal vykopnout nohu do výše hlavy a byl schopen rychlého úderu. na seagalovi se mi líbilo, že na rozdíl od svých konkurentů nikdy nedostal nakládačku a jeho krev nikdy netekla. Spolu s Přepadením asi nejlepší seagalův film - čistokrevné akční béčko, v rámci žánru nadprůměr. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Akčňák, ve kterém být Seagal ještě mladý, štíhlý a rychlý. Já říct mohl bych, on být plný energie. I takový já vidět tento krimi thriller, který já mít před několika lety za modlu, kdy obdivovat umění tohoto boje. Ikdyž přiznat, v té době se trochu bát drdů. :-) Ale jo, na tohle byla ještě radost se dívat. "Myslel si, že je neporazitelnej a ten druhý, že umí lítat..." :-) 70% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +dobře to praská, je to taková klasická akční jednohubka -není to tak dramatické a akční jak by mohlo být/// "Doufám že nejsou trojčata" :-) Druhý Segal v pořadí si to tentokrát rozdá s Jamajci kteří se neštítí woodoo, vražd a rádi zásobují americký trh drogami. Jen si tak říkám, že z toho mohlá být až genocida :-). Dnes to možná není taková extotika, ale pamatuji si když jsem to viděl asi ve 12ti poprvé tak mě ten film tak nějak ohromil. Takže jsem se na něj těšil. Na dnešní poměry je trošku pomalejší, ale o to efektnější. V podstatě tady je Seagal ve formě a rozhodně ty chlápky s copánkama nešetří. K tomu mu pomáhá jeden bývalej parťák, jeden polda a arzenál zbraní. Je to občas zábavné a tak nějak dobré, tohle je prostě lepší seagalovka./// Celkem 72%/// ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Muž s cejchou ještě bez cejchy aneb Steven stále ve formě. Tentokrát jsou protivníky rastamani z Jamajky. Hlavní boss je díky dabingu dobře k zapamatování. K tomu se připočtou ještě divný rituály a voodoo. Opět se tu hlásí jako na běžícim pásu. "Myslel si, že je neporazitelnej a ten druhej že umí lítat" "no a?" "oba se spletli." I když rastamany nemam v lásce, tak tohle je průměrná záležitost. Zhruba tak 60% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jo tohle jsou starý dobrý časy. Seagal se tady s ničím nesere a filmem se line vůně střelnýho prachu a do vzduchu lítá jedná hlava za druhou. Jen občas jsem se tošku bál aby to Seagal nepřehnal s mačetou a neušmiknul si pindíka, hurón jeden bláznivej. Doporučuju sledovat těsně po tom, co vám v práci zrušej prémie nebo vyrazej od zkoušek. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Steven Seagal (John Hatcher) napísal a spoločne s Jimmym Cliffom naspieval pieseň "John Crow". Jednalo sa o Seagalovo vôbec prvé spevácke vystúpenie. (m.a.t.o.)
  • Basil Wallace (Screwface) a Michael Ralph (Monkey) majú jamajský pôvod aj v skutočnosti, nielen vo filme. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy je John Hatcher (Steven Seagal) v hudebním klubu na Jamajce, vystupuje právě jamajská hvězda reggae Jimmy Cliff. (korbitch22)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama