Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

novoten 

všechny recenze uživatele

Mám zřetelně v paměti, že po prvním zhlédnutí, zhruba v sedmi osmi letech, jsem tenhle film chtěl vidět pořád. Další projekce po několikaleté pauze už ale dopadla strašně. Kdybych měl hodnotit jen podle posledního zhlédnutí, skončil bych u odpadu, díky nostalgii nakonec jen takhle. Víc si tenhle nudný a podivně akční film už dávno nezaslouží. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Opät jeden z tych starych dobrych Seagalov, ktore ma pred 20-timi rokmi na obohranych videokazetach tak velmi bavili. Samozrejme dnes, ked uz som narocnejsi divak akcnych filmov a mam uz rozne Bayovky za sebou, tak ten zazitok uz nie je rovnaky a uplne chapem novu generaciu mladych, ktori tento film vidia az teraz po prvykrat, ze sa im to uz jednoducho nepaci. Mna to ale stale bavilo a hlavne z nostalgie davam aj tu stvrtu hviezdicku, Reziser Dwight H. Little zacinal hlavne horormi HALLOWEEN 4: NAVRAT MICHAELA MYERSA (1988) alebo FANTOM OPERY (1989) s Robertom Englundom, neskor natocil akcak RYCHLY AKO BLESK (1992) s Brandonom Leem a prekvapivo natocil i pokracovanie rodinnej dramy ZACHRANTE WILLYHO 2 (1995). _________ Steven Seagal - (John Hatcher) +++ Basil Wallace - (Screwface) +++ Keith David - (Max) +++ Tom Wright - (Charles - jamajský policajt) +++ Joanna Pacula - (Leslie) +++ Kevin Dunn - (Sal Roselli) +++ Danny Trejo - (Hector) +++ Prince Ital Joe - (Dread s rukojemníkom) +++ Hudba: James Newton Howard +++ Produkcia: Steven Seagal +++ ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Muž so znakom smrti" je stereotypný film Stevena Seagala, skrz naskrz. Či už v dobrom alebo zlom. Je to v podstate rovnaký ako každý iný film, ktorý na začiatku svojej kariéry natočil. Nechápte ma zle, pretože nehovorím, že je to zlý film. Nie, nie, vôbec nie. V skutočnosti je to príjemný film s veľmi kýčovitým hrdinom. 6/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jedním z těch úplně nejlepších filmů, co se dají u Stevena Seagala najít. Tady ještě nemá těžkou nadváhu, takže nevypadá jako vypasený prase, který už jen čeká na zabijačku a je i celkem rychlej a jeho chvaty vypadaj jako že fakt něco umí, ba co víc, to lámání jamajčanů na všechny způsoby je prostě parádní. Dokonce i příběh je docela dobrej, teda až na návštěvu kostela a tam litování svých hříchů, to si mohl klidně odpustit, ale dál už je jen a jen akce s pěkně vostrým zdrogovaným dvojitým jamajským záporákem a to je to nejlepší, co se mohlo tomuhle filmu stát ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jo tohle jsou starý dobrý časy. Seagal se tady s ničím nesere a filmem se line vůně střelnýho prachu a do vzduchu lítá jedná hlava za druhou. Jen občas jsem se tošku bál aby to Seagal nepřehnal s mačetou a neušmiknul si pindíka, hurón jeden bláznivej. Doporučuju sledovat těsně po tom, co vám v práci zrušej prémie nebo vyrazej od zkoušek. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Basil Wallace (Screwface) a Michael Ralph (Monkey) majú jamajský pôvod aj v skutočnosti, nielen vo filme. (m.a.t.o.)
  • John Hatcher (Steven Seagal) nosí jako svou osobní zbraň samonabíjecí pistoli Federal Ordnance PSP-07" .45 ACP s mikrometrickým hledím. Pistole této značky byly drahé a vyznačovaly se přesným slícováním rámu, závěru a hlavně bez vůlí. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy je John Hatcher (Steven Seagal) v hudebním klubu na Jamajce, vystupuje právě jamajská hvězda reggae Jimmy Cliff. (korbitch22)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama