Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek a Steven je stále polda, tentokráte tedy alespoň bývalý, který zpočátku tvrdí, že ho volně prodávající Jamajčani vůbec nevzrušují. Samozřejmě časem dojde ke střetu, takže se to zlámanými končetinami začne jen hemžit. Režisér je jakýsi neumětel, zvlátní střih a nakonec tedy vše trošku zachraňuje docela zajímavý a netradiční záporák. 50% ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Já vědět co ty zač. Ty rád zabíjet, ale uvnitř být jen prázdná skořápka!" Třetí zastávka na mojí velké letní Seagalovské jízdě. Moje a Stevova společná jízda začíná pořádně nabírat na otáčkách. Steve si sice ze začátku brání - když mu zabijou parťáka (ne mě;)), chce dokonce nechat lámání končetin a odejít do důchodu, ale jakmile mu oškliví Jamajčani postřelí neteř a začne to být osobí, nakoupí pár zbraní a jde se znovu na věc. Jelikož Steve navíc ještě před druhým Predátorem nebo Mizery zjistil, jak cool může vraždění zadreděných Jamajčanů vypadat, přizval si do party dokonce dva černé parťáky, kteří mu pomáhají se v tomhle "černém světě" orientovat. A tak když Steve za rytmu regge rozseká mačetou posledního Jamajčana, pokračujeme zase dál a vydáváme se podívat, jak je na tom jeho "Nemilosrdná spravedlnost". ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Mám zřetelně v paměti, že po prvním zhlédnutí, zhruba v sedmi osmi letech, jsem tenhle film chtěl vidět pořád. Další projekce po několikaleté pauze už ale dopadla strašně. Kdybych měl hodnotit jen podle posledního zhlédnutí, skončil bych u odpadu, díky nostalgii nakonec jen takhle. Víc si tenhle nudný a podivně akční film už dávno nezaslouží. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Já vidět dobrý Seagal. On být hubený, hbitý a vtipný. Probodávat hrudníky, lámat ruce a kolena, vydloubávat oči, sekat hlavy. Nepřinést do žánru nic nového, dobře ale zabavit. Já rád podívat znovu. Škoda, že nebýt trojčata, být ještě mrtvol víc... (Rastafárový Screwface mě svým slovosledem holt nakazil...) Aikidó technika, které mě zaujala: scéna v muzeu je přehlídkou skvělých technik, zapamatování si hodné je zejména nastoupení do hodu sekem (šihonage) a následné vražení nože do hrudníku takovou vervou, že by to snad prorazilo i pancíř...58 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Krev a oheň! Nostalgická vzpomínka na časy největší Seagalovy slávy která si zpětně ten plnej počet zaslouží. Mistra taktiky zde můžeme vidět dokonce i běžet no a závěrečný bitce i něco málo schytá, to je opravdu věc nevídaná. Nicméně kydlí to jak o život zmastí celej Jamajskej gang i z jeho démonickým šéfem, nezastaví ho ani voodoo hovadiny a ještě zvládne vydatně hláškovat jak jsme u Steva zvyklí. Co se jim stalo? No jeden z nich si myslel, že je neporazitelný a druhý, že umí lítat... a oba se spletli! 95% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Basil Wallace (Screwface) a Michael Ralph (Monkey) majú jamajský pôvod aj v skutočnosti, nielen vo filme. (m.a.t.o.)
  • Jméno Screwface je možné přeložit jako „křivá tvář“, což naráží na vzhled Screwface v tomto filmu. (Simex_)
  • John Hatcher (Steven Seagal) nosí jako svou osobní zbraň samonabíjecí pistoli Federal Ordnance PSP-07" .45 ACP s mikrometrickým hledím. Pistole této značky byly drahé a vyznačovaly se přesným slícováním rámu, závěru a hlavně bez vůlí. (ČSFD)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama