Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal je v absolutnej vrcholnej forme, ked stale bolo mozne povazovat ho za alfa samca, co predviedol a dokazal aj v tomto filme. Scenar je pre mna nadherne mysticky, k tomu dusna a miestami desiva voodoo atmosfera. Hral tu aj isty Earl Boen /Dr. Silberman z Terminatora 1 a 2/. Seagalove bojove umenia su vo vrcholovej forme, ba dokonca aj par drsnych hlasok zaznie. Spokojnost 89 % ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Muž s cejchou ještě bez cejchy aneb Steven stále ve formě. Tentokrát jsou protivníky rastamani z Jamajky. Hlavní boss je díky dabingu dobře k zapamatování. K tomu se připočtou ještě divný rituály a voodoo. Opět se tu hlásí jako na běžícim pásu. "Myslel si, že je neporazitelnej a ten druhej že umí lítat" "no a?" "oba se spletli." I když rastamany nemam v lásce, tak tohle je průměrná záležitost. Zhruba tak 60% ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Muž s cejchem smrti je samozřejmě jeden z klenotů, co kdy vůbec natočil Steve a pro mě osobně má pozici na špičce béčkových akčňáků! Když vidím copatýho, drsnýho Johna Hatchera, přepadává mě nostalgie jak bič a mám pocity slávy, kdy jsem opravdu pyšnej na to, co tenkrát Seagal dokázal! Svižnej příběh, parádní souboje, nezapomenutelný hlášky - "Tak co? Myslel si, že je neporazitelnej a druhej, že umí lítat. No a? Oba se spletli!"... Film se vším všudy! Navíc, když nebudu počítat Chada a Alexe z Dvojitýho zásahu, tak zde vidím určitě ty největší jednovaječný hovada v podání Basila Wallaceho! Ovšem nikdo neví, jestli Screwface nebyl z trojčat. 90% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jedním z těch úplně nejlepších filmů, co se dají u Stevena Seagala najít. Tady ještě nemá těžkou nadváhu, takže nevypadá jako vypasený prase, který už jen čeká na zabijačku a je i celkem rychlej a jeho chvaty vypadaj jako že fakt něco umí, ba co víc, to lámání jamajčanů na všechny způsoby je prostě parádní. Dokonce i příběh je docela dobrej, teda až na návštěvu kostela a tam litování svých hříchů, to si mohl klidně odpustit, ale dál už je jen a jen akce s pěkně vostrým zdrogovaným dvojitým jamajským záporákem a to je to nejlepší, co se mohlo tomuhle filmu stát ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu jsem vkládal velké naděje. Přeci jen rok 1990. Doba, kdy filmy se Seagalem stály za to. Jenže tento film nestal za nic. Kde nic, tu nic! Hubený Steven Seagal hraje dobře, předvádí velice dobré bojové umění a tyto role tvrdých policajtů mu vyloženě sednou. Taky bych nesměl zapomenout na jeho hlášky, které mně bavili. Výborně mu sekunduje Keith David, jehož mám rád. Příběh je docela dobrý, ale co nemůžu překousnout, tak jsou ti jamajčani. Dobře, že jde o válku jamajských gangů a kolumbijských gangů, to by se ještě dalo překousnout. Navíc v dnešní době je to i reálné. Jen nemůžu prostě překousnout ty wodoo hovadiny, magii a jiné tyto blbosti. Navíc ten hlavní jamajský padouch co "mluvit", jak idiot mně neuvěřitelně vadil a působil na mně směšně. A vrcholem všeho je příšerný konec. Velké zklamání a rozhodně to nechci už nikdy vidět. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Steven Seagal (John Hatcher) napísal a spoločne s Jimmym Cliffom naspieval pieseň "John Crow". Jednalo sa o Seagalovo vôbec prvé spevácke vystúpenie. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy je John Hatcher (Steven Seagal) v hudebním klubu na Jamajce, vystupuje právě jamajská hvězda reggae Jimmy Cliff. (korbitch22)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama