Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 28

Recenze (631)

POMO 

všechny recenze uživatele

Šíleně neoriginální a generická, otravně nezávadná rutina se scénářem jak pro celovečerního Toma a Jerryho... hrající si na zvraty jako z Obvyklých podezřelých. Slovy Reynoldse: “What the fuck?!” Jeho hlášky jsou jedinými světlými momenty filmu. To už i Jungle Cruise byl nápaditější a kouzelnější. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Trailer se mi docela líbil, tak jsem čekal něco trochu víc. Je pravda, že tyhle dobrodružné filmy s Rockem a to zejména odehrávající se v džungli a podobné moc nemusím. Zde jsem viděl menší naději v obsazení Ryana Reynoldse. Reynolds mě baví jak kde. Deadpool šel absoutně mimo mě, Zabiják a bodyguard mě nadchl první díl, druhý už ne. Ale třeba takový Free Guy – tam zazářil. Zde asi tak napůl. Vyloženě jsem se jeho vtípky nesmál, ale neurazil. Rock je zde herecky taky tak na štýru. Nejvíc mě štve, že dostal párkrát na hubu. Gal Gadot se zde též moc nepředvedla, ale aspoň se na ní pěkně koukalo. ;) Sakra, nechci to moc kritizovat, nebyla to úplná sračka. Jen ty zvraty kdo je hodnej a kdo ne, to mě moc nebralo. Konečná pointa byla pro mě vskutku nečekaná …. Po technické stránce to můžu ale jedině chválit. AKCE je zdařilá; je jí tu docela dost. Úvod byl dobrý a finále už mě moc nebavilo, ale po téhle režijní stránce nemám výtek. Ještě za zmínku stojí útěk z vězení – docela solidní, akční sekvence. Hudba od Jablonskyho  - taková neutrální. Nevím, co bych měl ještě napsat. Humorem to bylo takové podivné, dějem zbytečné, ale víc bych to nekritizoval. Na 1 vidění to nebylo tak zlé. Víc jak průměr z toho ale nevidím. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman, Deadpool v civilu a přeplacený doktor Hořan Bravestone soutěží, kdo dál dočůrá a vrcholem scénáristického umění má být, že se často mění vítr.. Uměle působící rutina bez tváře a sebemenší snahy přijít s něčím nápaditým. Ve své podstatě je to zbytečné jak síťka na Dwayneově hlavě, když škrábe ve vězeňské kuchyni erteple. Optiku těch, co tam vidí duši Indiana Jonese, bych chtěl mít. Toto vztekle okopává kotníky i Království křišťálové lebky.. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Byl to pouze herecký výskyt Gal Gadot, co mě nakonec přimělo překonat můj odpor ke zbytku obsazení (Dwayne Johnson mi přijde jako podobný herecký omyl, jako třeba Ron Perlman, a vidět je oba v jakémkoli filmu se pro mě rovná utrpení; stejně herecky nemožný je zde ale i Ryan Reynolds a v podstatě i zbytek castu) jakož i k tomu, že před zmínkami o tom filmu nešlo jednu dobu nikam uniknout. A hlavně díky ní to pro mě nakonec bylo snesitelné, protože ona je zde zcela úchvatná, a z takřka každého záběru na ni jsem šel do mdlob. Pokud jde ale o děj, jistou míru zábavnosti mu upřít nelze, byť osobně tímhle typem fimů, které jsou natočené tak strašně na efekt (děj se permanentně přesouvá z jedné země do druhé, postavy se prohání v superdrahých autech a pohybují se v luxusních interiérech atd.) a jsou tak zahlcené žánrovými klišé a mají dokonale předvídatelný děj (btw. závěrečný zvrat mi přišel zcela směšný a stupidní), osobně opovrhuji, ale jako hodně odpočinková výplň na jeden večer to asi čas od času posloužit může. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

James Bond, Lara Croft, Jurský park, Základní instinkt a samozřejmě i s pískající nápovědou Indiana Jones. Nemluvě o tom, že ta fackovaná ve vězení až příliš připomínala duo B. Spencer a T. Hill. Ale všechny ty odkazy na jiné filmy byly samozřejmě záměrné a já je kvituji. Vůbec akce byly fajn, střídání lokací výborné, triky obstojné. Místo Fabergého vajec (Chobotnička) jsou zde Kleopatřina. I proč ne. Tenhle typ dobrodružně akčních filmů s motivem honby za pokladem mám rád. Takže co bylo pro mne špatně? Postavy. Všechny podlé, nesympatické, záporné. Tak jsem se ztrácel v tom, komu fandit, až jsem nefandil nikomu. Tudíž jejich osud mi začínal být lhostejný, což je průšvih. Protivný Reynolds zapomněl, že nehraje Deadpoola, Gadotové jsem ty zápasy nevěřil, jelikož zde nebyla za WW, nu a Johnson byl celý film tak načuřený, že už to bylo přes čáru. Skoro nejlépe by mi vycházela inspektorka.....jenže sympatiemi také dvakrát neoplývala. Dobré, ale na jedno podívání dostačující. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Mnohé scény, vrátane záverečnej naháňačky či zničenia vysutého mostu v Rusku, odkazujú prakticky na všetky filmy série o Indiana Jonesovi. Pri vstupe do tajných priestorov v džungli v záverečnej časti filmu si navyše Booth (Ryan Reynolds) píska znelku tejto série. (ČSFD)
  • Na rozbitém padělku vejce v úvodu filmu je vidět obrázek šachové figurky, konkrétně střelce. (Hovadin)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama