Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 20

Recenze (629)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Je to tak strašné, jak píše Verbal a ostatní? Není. Nicméně chápu důvody, proč do toho ostatní šijí, účelem kinematografie skutečně není dělat recyklaci starých nápadů a vykrádání hrobek, navíc nechápu co na tom stálo 200 miliónů USD, zahraniční lokace, reklama, platy herců? Oddychový akčňák, který nabizí jen skeče postav, nikoliv charaktery. Celkem slušnou akci, pěkné lokace a hudbu, paradoxně nejvíce film funguje v komediální rovině, než v akční. A ano, je tam zoufale málo originality, i když jsou tam herecká dřeva (Reynolds z toho vychází nejlépe, od Rocka herectví nemůžete chtít, ten má charisma, a Gal Gadot se prostě umí otáčet), tak do svých rolí se hodí, není to tak, že by někdo z nich táhl film dolů. Scénář prostě doplácí na to, že načasování některých fórků nesedí a je divné, nemáte pocit, že tohle bylo maximum co šlo z námětu vymáčknout. Přesto pořád lehký nadprůměr. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Šíleně neoriginální a generická, otravně nezávadná rutina se scénářem jak pro celovečerního Toma a Jerryho... hrající si na zvraty jako z Obvyklých podezřelých. Slovy Reynoldse: “What the fuck?!” Jeho hlášky jsou jedinými světlými momenty filmu. To už i Jungle Cruise byl nápaditější a kouzelnější. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

James Bond, Lara Croft, Jurský park, Základní instinkt a samozřejmě i s pískající nápovědou Indiana Jones. Nemluvě o tom, že ta fackovaná ve vězení až příliš připomínala duo B. Spencer a T. Hill. Ale všechny ty odkazy na jiné filmy byly samozřejmě záměrné a já je kvituji. Vůbec akce byly fajn, střídání lokací výborné, triky obstojné. Místo Fabergého vajec (Chobotnička) jsou zde Kleopatřina. I proč ne. Tenhle typ dobrodružně akčních filmů s motivem honby za pokladem mám rád. Takže co bylo pro mne špatně? Postavy. Všechny podlé, nesympatické, záporné. Tak jsem se ztrácel v tom, komu fandit, až jsem nefandil nikomu. Tudíž jejich osud mi začínal být lhostejný, což je průšvih. Protivný Reynolds zapomněl, že nehraje Deadpoola, Gadotové jsem ty zápasy nevěřil, jelikož zde nebyla za WW, nu a Johnson byl celý film tak načuřený, že už to bylo přes čáru. Skoro nejlépe by mi vycházela inspektorka.....jenže sympatiemi také dvakrát neoplývala. Dobré, ale na jedno podívání dostačující. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Takmer dve hodiny navŕšených klišé. Akcia bez nápadu a energie. Na akčný film príliš generické a monotónne. Na komédiu jeden vtipný moment na 117 minút nestačí. Na buddy movie – príliš okukané, prvoplánové (policajt a zlodej, naozaj?). Na heist – strašne neinvenčné a naplnené deus ex machinami a zbytočnými technológiami. Bez zvratov a prekvapení. Bez charakterov. Scénografiou a výpravou – gýčové. Po hudobnej stránke: lacná reklamná elevator-music úroveň. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Enšpígl to napsal výborně. Také jsem měl dojem, že ,,čumím na Indyho 21. století". Nicméně nevím zda to bylo mým rozpoložením a chutí nechat si zlepšit náladu, nebo něčím jiným, ale občas mi dialogy přišly vtipné. Milovníci různých světových destinací budou hýkat blahem, protože z měnění míst v tomto filmu by se zatočila hlava i Hanzelkovi se ZIkmundem. Ale mně to nevadilo. Co chybělo k  dokonalosti ve scénáři jsem já osobně měl vyváženo něčím jiným a tím byla Gal Gadot.  Všechny mé milované herečky devadesátých let už tak nějak jak jen to říci ...odkvetly. A i když má milovaná božská Charlize Theronová pořád vypadá super, přeci jen je to už spíše sexy babička.  Když jsem Gal viděl poprvé ve Fast and Furious, hned mne ten její obličejíček s tmavýma očima zaujal. Pak se ale po ní nějak v tom množství dílů slehla zem. Tady se mi líbila hned od prvního okamžiku a říkal jsem si sakra, kde já jí jen viděl! A pak jsem si vzpomněl na Rychle a zběsile. Její role v tomto filmu mi k ní seděla mnohem víc. Těžko by někdo řekl, že tato Miss Izrael má částečně české kořeny a tři vlastní děti k tomu! Prostě kus krásné ženské, pokud se dnes ještě může ženě vyseknou takováto poklona! Scénář filmu byl easy, ale o to víc měl člověk čas na hlášky a Reynolds byl docela dobře vybraný protipól Johnsonovi. A protože mi to včera prostě sedlo, dávám za 4 vejce! * * * * ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Spôsob, akým sa hlavné duo snaží dostať do trezoru s druhým vajcom, ako aj odomykanie kontajneru v džungli, silne odkazuje na film Honba za pokladom Templárov (2004). (ČSFD)
  • Snímek se měl původně natáčet na mezinárodních lokacích, kvůli pandemii COVID-19 se však natáčelo jen v ateliérech v Georgii, kde vzrostly obří kulisy. A kvůli autentičnosti vyrazil štáb na jeden týden, a to bez hlavních hvězd, do Itálie. (ČSFD)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama