Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (629)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Televizní béčko s áčkovýma hvězdama, slibným námětem, slabým scénářem a průměrňákem Rawsonem Marshallem Thurberem na židli režíséra. Red Notice mohla být skvělá moderní variace Indyho (i ty hakenkrajce tam jsou) o hledání kleopatřiných zlatých vajec nebýt spousty nedomyšleností a legračních (pravda nečekaných) zvratů. Rock, Gadotka i Ryan Reynolds hrajou to co vždycky a kdyby měli nápaditější (lépe natočenou) akci a nemuseli točit většinu filmu ve studiu mohlo to být super guilty pleasure, takhle jen jakž takž zábavná jednohubka. P.S: Ani ten Jablonsky se nesnažil... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

James Bond, Lara Croft, Jurský park, Základní instinkt a samozřejmě i s pískající nápovědou Indiana Jones. Nemluvě o tom, že ta fackovaná ve vězení až příliš připomínala duo B. Spencer a T. Hill. Ale všechny ty odkazy na jiné filmy byly samozřejmě záměrné a já je kvituji. Vůbec akce byly fajn, střídání lokací výborné, triky obstojné. Místo Fabergého vajec (Chobotnička) jsou zde Kleopatřina. I proč ne. Tenhle typ dobrodružně akčních filmů s motivem honby za pokladem mám rád. Takže co bylo pro mne špatně? Postavy. Všechny podlé, nesympatické, záporné. Tak jsem se ztrácel v tom, komu fandit, až jsem nefandil nikomu. Tudíž jejich osud mi začínal být lhostejný, což je průšvih. Protivný Reynolds zapomněl, že nehraje Deadpoola, Gadotové jsem ty zápasy nevěřil, jelikož zde nebyla za WW, nu a Johnson byl celý film tak načuřený, že už to bylo přes čáru. Skoro nejlépe by mi vycházela inspektorka.....jenže sympatiemi také dvakrát neoplývala. Dobré, ale na jedno podívání dostačující. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si sice jak když čumín na Indyho 21století, ostatně aby ne,když si tam  Ryan Reynolds , vypískává úvodní Indyho melodii, ale bavilo mě to a po čertech dobře mě to bavilo. Nečekal bych, že v téhle době ještě narazím a ještě k tomu na Neflixu na čistokrevnou dobrodružně komediální žánrovku jako za starých dobrých časů, kdy filmy měli ambice diváka bavit a ne sociálně politicky formovat. Takže super a věřím, že Philippe de Broca v nebi a Steven Spielberg ve svým soukromým kině si dali u filmu doutnase, kvalitní whiskey a říkali si "dobře chlapci, velmi dobře" , Ještě se musím smát té zápletce ve který šlo o tři vajíčka, protože hlava Dwayne Johnsona taky vypadá jak vajíčko. No a to je vše zazvonil zvonec a komentáře je konec. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Red Notice je čistá žánrovka na jistotu. Netflix nic neriskoval, jen nabídnul trojici veteránů z akčních filmů a nabídl jim další (společný) projekt. Odsejpá to přesně podle základního vzorečku, Reynolds hláškuje, Gadotka je sexy, Johnson používá svaly. Asi nikoho nepřekvapí, když se natočí další díly. Navíc je tu hezké spojení Gadotky a Kleopatry, další takové se objevilo ve Smrti na Nilu. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Podle trailerů člověk očekával mnohem větší průser a přitom se jedná o průměrnou, jednoduchou podívanou. Vše co film nabízí jste už pravděpodobně někde viděli. Výpůjčuje si nápady kde může, u všech Indiana Jonesů, u Mission Impossible, u Jackieho Chana, u Lovců pokladů a mohli bychom pokračovat. I ty lokace jsou už okoukané. Hlavní důvod proč to funguje je Rock a Reynolds, jejich základní šarm a energie. Sice hrají své typické já ze všech filmů, ale tím že jsou spolu to vytváří aspoň něco atypického a bez nich by film vůbec nic nenabízel. Kdo tu bohužel vůbec nefunguje je Gal Gadot, která svou roli zlé, drsné zlodějky nedokáže prodat (Pravděpodobně skrze režiséra, který asi řekl hercům, hrajte své typické role, ale Gadot narozdíl od pánů nic takového zatím nenašla). Film krom pár zabavných sekvencí (Řím, vězení) nabízí spíš průměrné sekvence a scény, které jsou pospojované něčím, co by mělo připomínat příběh. Na scénu s býkem bych nejradši zapomněl. Je to prostě průměr průměrů, ale zabavit se u toho dá, když chcete jen vypnout po práci. Není to nic nutného k vidění, stejně na to každý zapomene do týdne. Až na toho býka, takové hrozné digitální efekty se vrací v podobě nočních můr. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Snímek se měl původně natáčet na mezinárodních lokacích, kvůli pandemii COVID-19 se však natáčelo jen v ateliérech v Georgii, kde vzrostly obří kulisy. A kvůli autentičnosti vyrazil štáb na jeden týden, a to bez hlavních hvězd, do Itálie. (ČSFD)
  • Na rozbitém padělku vejce v úvodu filmu je vidět obrázek šachové figurky, konkrétně střelce. (Hovadin)
  • Boothov (Ryan Reynolds) čln na Bali má na boku nápis „We're gonna make it, Rose“ (Zvládneme to, Rose), čo je odkaz na film Titanic (1997). (ČSFD)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama