Reklama

Reklama

TY - Série 3

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, 2021, 8 h 13 min (Minutáž: 43–58 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Love a Joe se vzali, mají dítě a na prestižní adrese ve čtvrti Madre Linda se snaží žít normální život. Jenže zvyk je železná košile. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série you je doslova o lásce, kvůli které by člověk zabíjel, aneb co se stane, když se dva labilní psychopati přestěhují do poklidného předměstí. Byl jsem trochu skeptický, jestli bude mít i třetí řada co nabídnout, ale nakonec se dost povedla a rozhodně je to jeden z těch seriálů, které člověk nebude mít problém sjet za jeden den a který neztrácí pozornost ani v jednom jediném dílu. První polovina je výborná, načež další 2 díly jsou takové zpomalující retardéry, u kterých jsem se bál, ať seriál nesklouzne do stereotypu řešícího jen sex, hádky a vztah hlavní dvojice, ale hned poté naštěstí přišlo závěrečné vyvrcholení, které nebralo ohled téměř na nikoho a šikovně podtrhlo šílenost hlavní dvojky. Body count slušný, příběh poutavý a zábavný a závěr nečekaný - snad jediné, co mi zde nesedlo, byla celá linka s Marianne, ale jinak jsem spokojený víc než dost. Zajímá mě, co přinese další série, no jen aby to už nebylo recyklování stejné věci dokola. Nezbývá, než doufat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

rozjezd třetí řady byl sice pomalejší,ale pak se všechno naštěstí rozjede a bavil sem se vlastně poddobně jako u dvojky (jednička stále zůstává nejlepší).Posouvá se to sice ke stále větší sci-fi a Joe je ještě víc mimo než ve druhé řadě,ale má to svoje chvilky a zábavné momenty a jako oddechová show ala light Dexter pořád funguje solidně.Konec byl sice takový zvláštní a svým způsobem překvapivý a ne úplně uspokojující,ale po krátkém přemýšlení sem zjistil,že ani nevím jaký by byl ideální,vzhledem k nutné otevřenosti pro další sérii...70% ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (7,5/10). Seriál You nemusí sednout každému. Je to dost přetažené za vlasy a někomu nemusí dělat dobře pohled na psychopatického stalkera Joea. Já jsem ovšem jeho velkým fanouškem. Hlas Penna Badgleyho tomu dodává úplně jiný rozměr. Jeho odhodlání, obhajoba jeho činů a vnitřní pochody myšlenek jsou prostě geniální. Proto mě na třetí sérii trochu mrzelo, že Joe už tady nebyl v té pozici vrchního psychopata, ale tomhle hrál druhé housle. Jeho roli převzala Victoria Pedretti, která to hrála naprosto famózně. Chápu, že některé lidi pěkně vysírala (mě samozřejmě taky), ale to je důkaz jejího precizního herectví a zvládnutí celkového psychopatizmu. Vedlejší postavy byly taky fajn. Každá sehrála v seriálu svou roli a zahrála to s grácií. Jenom to na mě místy působilo trochu repetitivně a dalo se dost odhadnout co se stane. Až teda na ten konec, který slibuje seriálu další sérii a otevření úplně jiných obzorů. Nejlepší epizoda: Madre Lidna pátrá (S03E04) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najhorší prepad seriálu, aký som kedy zažil. Čo iné sa od Nerflixu dá čakať. Zo špičkového stalkerského seriálu sme sa dostali k polyamorizmu, manželským hádkam a trápnemu záveru. Kde sa podel duch prvých dvoch sérií? Kde bol poriadny voyeurizmus? Prečo sme vražednú stránku zatienili bezbrehou sexualitou typu každý s každým? Prvé dve série sú špičkou, tretia séria hanbou. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série: Tento seriál se pro mě stává dalším ošemetným guilty pleasure a tak trochu bych si dala flákanec, že tomu dávám čtyři hvězdy, protože je to přitažené za vlasy každou sérií víc a víc. Obsahem a myšlenkami je to ale pořád celkem na úrovni, řeší se tam otázky vztahu, se kterými se (až na ty vraždy) dokáže divák sžít a mlátí to tam všemi hormony a emocemi. Je to ale na druhou stranu už strašně nereálné a původní nápad a koncept je zcela nenávratně fuč, takže je lepší se sebou ty série už za žádnou cenu nesrovnávat. Jednotlivé strasti hlavního páru už často hraničí se sci-fi, ale asi právě proto si chcete hned pustit další díl. Holt, masová kultura funguje. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama