Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Jeden z povedenějších seriálů. Kromě rozpačitého začátku a zdlouhavého zakončení se na to dalo dívat s jen občasným přetáčením. Místy napínavé, ale převážně se to vleklo a k tomu ty flashbacky a několikráté opakování toho, co už bylo... Pomohl tomu Dexter, zbytek castingu byla dost mizerie. Zvlášť nechápu, proč mu jako partnerku vybrali takovou opotřebovanou policejní babičku. (36%) ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Super miniséria od Netflixu, ktorá nesklamala. Musím povedať, že zvratov tam bolo dosť veľa a bolo veľmi napínavé sledovať ako sa to celé skončí. Koniec samotný bol pre mňa osobne veľké prekvapenie čiže za toto palec hore. Herecké obsadenie bolo fajn, hoci rodinka Jojo, Sia a manželka mi prišla skôr ako komédia a neviem, či sa to úplne hodilo do tohto seriálu. Inak fajn solídne 4* ()

Reklama

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez přestávky to jede až do konce, pořád to odhaluje nové souvislosti a tajemství. Boží! Jinak všechno bylo v posledním díle vysvětleno. Pokud bude 2. série, tak o něčem jiném. A od stejného autora bych uvítal plno dalších věcí, protože Safe je geniální. Určitě by si to zasloužilo větší pozornost. Jsem zhnusený z toho, že nějaký Most s 90% anebo Killing (který mě bavil) jsou oproti tomuhle strašně roztahované, ale o tolik lépe hodnocené. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příspěvek do diskuze dramatických krimi příběhů. Zvláště od Netflixu. Objevujeme se v příběhu, který nejdříve vypadá v celku nijak, ale poté dostane svůj charakter. Udrží si ho? Jak kdy a jak v čem. Je to napsáno velmi zvláštním způsobem, kdy vlastně všechny postavy kolem lžou té hlavní a ve výsledku se vždycky ukáže, že vždycky mu nakonec někdo lhal. Ani bych neřekl, že se postavy chovali jako bezmozci jak se někdy stává, ale spíše zde byl problém onoho lhaní, které se už během pár epizod stalo notorické. To ani nepočítám to, že celé to působí lehce tuctově. Trochu mi to v tomto připomínalo American Gothic. Je zde vidět myšlenka, která umí být dobře zpracovaná, ale je vidět, že kdyby v tom bylo trochu více práce, tak by to třeba i v něčem vyznělo lépe. Samotné rozuzlení je zajímavé, ale zbytek se dá nějak předpokládat. Alespoň z mého úhlu pohledu. Nicméně nemohu popřít, že jsem se na nové díly netěšil a toto celé jsem dokázal nějak v pohodě přemaratonovat. Nadprůměrně dobré. Se zbytečnou tuctovkou. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného se zde nekoná,ale baví mě, když vypadá, že je podezřelým může být kdokoliv a tady jsem ten pocit měla. S každým dílem vyplouvá na povrch něco nového a pomalinku se vše rozplétá. Michael C Halla vidím opět ráda,ale Dexter byl prostě jeho žvotní role a tady na mě působil nechci říct směšně(spíše komicky). Dexterovi však odpustím vše:) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Britské noviny The Daily Telegraph a The Guardian označili Hallov anglický prízvuk za „zvláštny“ a zároveň metaforu celkových zvláštností seriálu. (Arsenal83)
  • Vetšina scén se natáčela v Manchesteru a jeho blízkém okolí, scény z gated community (tzv. uzavřený rezidenční objekt) však pochází z městečka Alderley Edge v hrabství Cheshire. (jezurka42)
  • Písně použité při úvodních a závěrečných titulcích jsou „Glitter and Gold“ a „Fire“ od Barnse Courtneyho. (jezurka42)

Reklama

Reklama