Reklama

Reklama

VOD (1)

Nolan se chce stát školitelem, ale návrat do učebny je náročnější, než čekal. Chenová pomůže Harperové a napadne ji přitom, že by ji práce agentky v utajení mohla bavit. (Netflix)

Recenze (3)

EricNor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak strašný. Kázání, kázání, kázání, menšiny, ženy, BLM. Co se to kurva stalo s mým seriálem? Ženy jsou nejlepší - i nejlepší policistky, muži, zvláště bílí muži jsou maximálně průměrní. Ženy vychvalují ženský přístup k případům a přitom se víceméně chovají jak chlapy. Následují SPOILERY: Další zajímavost je - a platí to téměř pro celou sérii, že všichni zločinci jsou běloši nebo v tomto případě asiati - ono by to asi uráželo černochy. V černé čtvrti někdo napadne černocha, ale je to kupodivu běloch, který tam bydlí a na rozdíl od těch všech skvělých, uhlazených černochů, kteří se vzorně starají o rodinu a v pracovní době jsou všichni doma, je to špinavé prase(opravdu). Scénář je tentokrát hodně špatný(totální béčko), hlavně co se týká linie s tajnou operací, kde všichni hrají vážně špatně a dialogy jsou klišé na druhou. Když si uvědomím, že krátce předtím Nolan s Harperovu zatkli chlapa, co předstíral, že je tajný polda, kvůli tomu, že se choval jak ve filmu, tak při následné tajné operaci se holky chovají jak ve špatném filmu a nic se neděje. Skoro mám pocit, že to tvůrci dělají schválně a snaží se o jakýsi absurdní humor, který postřehne jen pozorný divák. ()

Kuchna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím s EriCnor, menšiny jsou nej a ostatní jsou, homofobní rasistický antifeministický dementi jste hetero a nebo bílej, tak je to špatně. Být policajt je špatně, být bílý je špatně. Ta pohoda klídek předchozích sérií mi strašně chybí.. ()

Reklama

Reklama