Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Rozhodně a v žádnym případě to nemá na jedničku, že které dost pokračování čerpalo motivy. Také jde o tu komedii, kde se zločinci chovají jak idioti, to záporák z jedičky nebyl, na něm bylo poznat, že je to psychopat. Na druhou stranu mě to neurazilo, víc se tu zaměřili na to, aby se mohli dívat i malé děti (což kontruje skutečnost, že se ve filmu mluví o sexu). Co přineslo pokračování? Rozdíl mezi dětma těhdy a dnes - viz. burákové máslo, porozumění, nechválit děti za vrozené vlastnosti atd. Dolph byl docela v poho, jen scénář a režie by zasloužili někoho, kdo to vystřelí vejš. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

FBI agent Zack Reed (Dolph Lundgren) se v utajení jako učitel vydává do školky, aby našel USB flash disk s databází svědků v ochraně. Reedovi to s dětmi zpočátku moc nejde a dostává se mu pomoci od učitelky Olivie (Darla Taylor) a parťáka Sanderse (Bill Bellamy)... Lundgren ve filmu pár úderů rozdá, ale akce je velmi málo a nejde o něco převratného. Lehce zapomenutelný film, který si člověk znovu určitě nepustí. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Originál s Arnoldem byl těžkej průser, jak mohl asi skončit remake (pokračování) s Lundgenem? To nikomu není blbý, že skoro šedesátiletej skoroděda tu má románek s třicetiletou učitelkou? Dolph sice vypadá solidně, ale bylo to fakt nutný? Každý si musí nějak vydělat na nájem, ale to není někde v šuplíku nějaký scénář, ve kterým by mohl Lundgren někoho odkráglovat? ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Náhodou moc milé překvapení! Čekal jsem sračku jak bič a dostal jsem příjemnou zábavu, navíc po dlouhé době slušný film s Dolphíkem, čehož se cení, vzhledem k tomu v čem dodnes hraje. Kromě Postradatelných ( tam je perfektní ) :-) Samozřejmě na kvalitu prvního dílu to nemá, ale jako pokračování si myslím hodně dobré coby komedie lízlá trochou akcí. ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Stejná úroveň demence jako v jedničce, jen v modernějším hávu a tudíž pro mě přijatelnějším. Na rozdíl od Arnieho filmu jsem se tady i párkrát usmál, třeba když děti říkaly, že tohle nesmí do mikrovlnky nebo se ptaly, zda má ta čokoláda tolik a tolik procent kakaa. Stál jsem samozřejmě na jejich straně, cpát do sebe hovna jen proto, že si dospělák myslí, že ta čokoláda z lidlu v akci za šest padesát nemůže být tak hrozná pro mě jako dítě, je nesmysl. Sice to tak bylo jen ve scénáři, ale aspoň něco. Když už mluvíme o čokoládě, film samotný stojí za vyliž čokodíru, naštěstí jsem se alespoň mohl kouknout na "pipka upjatá ve školce, večer napíchlá na tvýho torpédoborce" stereotyp a její jízdu na býkovi. Pěkný. // EN, EN SUB ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Agent Reed (Dolph Lundgren) řídí červené auto Buick Skylark Custom Convertible ročník 1971. (SONY_)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama