Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 1

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Recenze (123)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě hodně velký milý překvápko a i když v tom bude samozřejmě nostalgie, tak tenhle tip filmu mu prostě sedí. Van Damme ukázal, že ještě nepatří do starýho železa a dokáže překvapit. Zároveň si dokáže udržet jistou úroveň a není to totální průšvih, jako třeba u Seagala, který je prostě v posledních dílech směšný. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Tohle není žádný Béčko, jak jsme u JCho zvyklí! Dokonce bych to neřadil ani do akčního žánru. Jde o poctivé krimi drámo, kde v tváři ošlehaný Van Dammík ukazuje vyzrálé herecké umění a poctivý full kontakt! Skvěle ukončené a se stopáží krásně tak akorát... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Velká vec na tomto filme je dynamická kamera a že aj JCVD je zranitelný a vie krvácať. A dlžka. To tiež oceňujem. Je to také priblížené realite, nič prehané a tomu odpovedá aj celý ten dej a tempo. nie je to teda bohviečo, ale zas to nie je ani akšný nezmyselný výplach. Dá sa to pozrieť, neurazí, nepoteší. Režisér to poňal ešte aj trochu artovo, čo pri tom belgickom feelingu nebolo naškodu. Trochu dovysvetliť policajtov a bolo by to fajn. 3 z 5 ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Perfektní kamera!!! Výborný Van Damme!!! Vynikající závěr!! Jen to prostě není nic novýho a je to jednoduchý, nicméně ja se bavil!! Palec nahoru!! Verdikt: 70%!!! ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Překvapivý kousek ve van Dammově filmografii. Slušný evropský thriller bez žádné velké akce, což ani nebylo na škodu. Van Damme pěkně civilní a k tomu dost překvapivý závěr. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Jean-Claudovi slúži ku cti, že sa z času na čas snaží svoju filmografiu osviežiť niečím iným, ako len podfinancovanými béčkami z rumunsko-bulharskej produkcie. Tentoraz to skúsil s akčnou drámou. A vyšlo mu to. The Bouncer možno v rade obdobných filmov nie je ničím výnimočný, no dokázal som si vychutnať jeho pôsobivú, temnú atmosféru a aj keď som sa miestami trochu nudil, pokojne ho môžem označiť ako najlepšiu vandammeovku za posledných 10 rokov. 55 % ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Žan Kláda nedokáže už skoro vůbec překvapit. I když, ejhle, tady stojí napříč osudu a životních překážek, osobní terapie nočního vyhazovače, kterého nebaví život. Ale dělá to pro svou dceru, tak jako správný fotr má pro své dítě dělat. Tyhle evropské produkce mu více sluší, a vzhledem k jeho věku, už bych ho natolik nezatěžoval. Tohle bylo syrové a temné, tak jak to my sociopati máme rádi. ()

upson 

všechny recenze uživatele

Opravdu poctivá kriminálka. Surová a podobná atmosféře osmdesátek. Jean-Claude Van Damme točí většinou bulharsko-rumunské bahno třídy Bé až Cé, na které se i tak rád kouknu. Avšak tohle je, a to nejen na jeho poměry, celkem překvapivé evropské A+. 85% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

JCVD který neurazí. Obrovská snaha nenatočit debilní film je znát (už jen proto že jsem tam nikde nezahlédl protekčně protlačeného synáčka). Dokonce ani neleze za každou cenu divákovi do zadku "očekávaným vývojem" (netvrdím, že je to nečitelné brilantní dílo, nicméně to, že se s toho nevyklube romantická chujovina oceňuju) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pane jo, kdo by to řekl, že se na stará kolena Jean-Claude takhle pochlapí a natočí v podstatě nejlepší film, kde hraje hlavní roli, od Until Death z roku 2007 a dokonce si dovolím tvrdit, že po herecké stránce možná i ten vůbec svůj nejkvalitnější. Lukas mě totiž vážně oslovil komplexně, tedy ve většině ohledech, ovšem právě van Dammův výkon zde jednoznačně vyčnívá, svého hrdinu ztvárnil naprosto přesvědčivým a silným dojmem, s koňskou dávkou uvěřitelných emocí, jeho postavě jsem žral každé slovo, každé gesto, k čemuž sice samozřejmě nemalou měrou přispěl i ten jeho skutečně strhaný a unavený ksicht, nicméně i tak tu prostě za mě Jean-Claude van Damme podal svůj životní herecký výkon. Krom něj je vážně zábavná ale i zápletka, která tedy sice určitě nepřekypuje originalitou, ovšem rozhodně ani na vteřinku nenudí, je napínavá, není až tak předvídatelná, postupně slušně graduje a v závěru se doslaví i nečekaný zvrat, takže je fakt těžké i jí něco vytknout. Fungující je pak i atmosféra, která je správně syrová a nekompromisní, za výrazné je jinak potřeba označit ale i ostatní postavy a jejich herecké představitele, takže Lukas se zkrátka skutečně povedl, a i když se jedná pořád spíš o béčko, tak se jedná o béčko velmi kvalitní a musím zopakovat, van Damme herecky zraje jako víno, a to nemyslím vůbec ironicky. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Jeanova Melancholiáda s pomalym krokom, na ktorý som už aj zabudol. Ale hraje, áno hraje, čo sa mu to už párkrát stalo. A vôbec to neobrezáva dúhovky ale ani nenaskakuje husia koža. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Francouzům podobný témata a žánry sedí, i když tady to bylo trochu přímočařejší než obvykle. Příběh není složitej, ale ta ponurá atmosféra, špína a hnus dohromady s unaveným obličejem Van Damma, to všechno k sobě tak dokonale sedí, že jsem se až divil. Rozhodně to není žádná klasická "vandamovka", na který jsme zvyklí, přestože nám Jean-Claude ukazuje, že do starýho železa ještě nepatří. Délka je tak akorát, pokud by to bylo víc natažený, šlo by to asi celý do háje. Je to nekompromisní, tvrdý a krvavý, působí to reálně, i když občas nějaký to oko asi divák přivřít musí. Za mě OK. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Opäť pokus, kedy sa Van Damme tlačí aj do "hrania" a nielen do fightov a ide mu to celkom fajn. Nie je to síce na úrovni Pound of Flesh, ale dalo sa. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

S JCVD se setkávám po delší (asi poměrně dlouhé) době, protože se stihnul proměnit ve starýho vyžilýho dědka a já nad tou proměnou vlastně žasnu ještě teď. To ho před ní neuchránil ani všechen ten sport? Co se pak má stát se mnou? Raději na to nemyslet. Fakt, že ho takhle namaskovali, si nepřipouštím. Kdo by měl zájem na tom, aby táta nějaké osmileté holčičky vypadal jako zombie..? Pocitově procenta dolů. Ale klidně bych za to i naděloval, pokud by ten film byl poctivej jako Jean Claudovy vrásky, jenomže on byl tak jednoduše přímočarej, ta jeho postava tak ochotně spolupracovala s policajtama, že se mi to nechtělo líbit. A možná jsem dnes jen neměl náladu na takovou depku. Když byl JCVD mladík, tak bylo všechno tak jednoduchý a samozřejmý a najednou se mám smířit s tím, že v zájmu uspokojení nejnutnějších potřeb musí jeho postava vzít sebehorší job a nechat se kvůli němu mlátit hlava nehlava, protože jinak ani nezaplatí dceři školu. Mi prostě nesedlo to JCVD poraženectví. Míval jsem ho rád jako vítěze. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Že by na starý kolena JCVD přestal být konečně směšný svými filmovými rolemi??? Tohle je další důkaz, že by to tak mohlo být...no hurá :-) ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Drama s JCVD, který tu moc nekope a vypadá jako po lobotomii. Moc nemluví, furt stejná mimika. Příběh nebyl špatný, ale nic extra. Třeba někomu sedne film víc než mě. 40% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jvcd jako zádumčivý vyhazovač na béčkové disce, a zároveň milující otec.. něco se samozřejmě ale posere a van damme musí zatnout zuby a v rámci přežití přestoupit na temnou stranu. Na jvcd asi dobrý, ten konec je ale trochu moc. ()

Reklama

Reklama