Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se odvažuje na rozbouřené moře a získává nečekané spojence. (Disney+)

Recenze (59)

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krátký a strašně prázdný. Jako představení Bo Catan do Mandaloriana je super, ale nestačí mi to jako silná zápletka na celou 1 epizodu. Oznámení, že v nějakém z dalších dílů (stejně to bude až poslední) bude Ahsoka, je taky super, ale už mě s tímhle přístupem začíná Favreu vážně štvát. Všechno velký se má stát "někdy" v budoucnu. Pořád vlastně na něco čekáme. Minulá epizoda mě bavila o poznání víc. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní bomba! Konečně se nám tady příběh rozjede. Už od první scény mám z epizody neuvěřitelný hype. Úvodní scéna kdy se Mando snaží přistát ale nakonec mu to nevyjde je celkem funy. Také se podíváme na planetu Mon-Calla, což jsem hodně chtěl v rámci zfilmované verzi Star Wars (Ano, planeta byla v Clone Wars ale to my nestačí, páč je to animák). Následní scéna kdy furt Manda přesměruvávají na někoho jíneho kdo mu pomůže najít další Mandaloriany, je celkem nudná. Následně zrada Quarenú je top scéna a když na scénu přiletí mandaloriani tak máte z toho orgasmus. A vše zakončí odhalení že jedna z mandalorianú je Bo-Katan. Při té scéně jsem dostal úpně mega Hype, páč Bo-Katan vypadá total Bad-Ass. Závěr filmu je pak běžný až na pár scén které jsou fakt dobré. Pak na konci filmu dostanete třetí hype když se odjeví Moff Gideon a zmínka o Dark Saberu a hlavně ta nejlepší vec na kterou jsme čekali od vydání Clone Wars zmínka o Ashoce Tano, sice se víc nedozvíme a počkéme si na příští epizodu ale nikdy jsem nebyl tak nahajpenej na Páteční ráno. 80% ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že Quarreni se ukázali opět jako totální hajzlové a tak to má býti. Naproti tomu, od Mon-calamarianů bych si po této kapitole, nenechal spraviti ani kolo.;-) A jak jsem čekal, že mě rádoby drsná babochlapka Sackhoffová bude v roli Bo-Katan dosti štvát...nestalo se tak a já mohu po velmi dlouhé době prohlásiti, je dobře, že tu roli vzala. Sedlo jí to jako prdel na hrnec. Škoda, že se nemohla setkati s Ahsokou a zavzpomínat na Darth Maula. To by bylo žraso! A Titus Welliver mě opět nezklamal jako opět dosti hnusná a záporná postava v jeho řadě padouchů a hajzlíků, viz. STVoyager, Supernatural a nyní imperiální velitel. ()

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak další díl za námi a víme, že se objeví Ahsoka Tano ( ti kdož neví o koho se jedná tak doporučím zkouknout Star Wars:The clone wars - i Bo-Katan je postava z toho seriálu) . Máme zde další frakci Mandalorianů, přičemž mi udělala radost herečka z Battlestar Galactica. Další zajímavé nové tvory a do toho roztomilouše babyYodu a spoustu kvalitních animací, Potvrzení, že se z té lodě vyřezal Darksaberem jaký měl Vizsla. Hele ono se to opravdu rozjíždí čím dál více a podle mě to bude ještě paráda. Ale opravdu nejvíc mě na tomhle dílu pobavil ,,Cargo control area ,, :D .... Takže tenhle díl byl opravdu veliký posun vpřed. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Po úteku pred vraždiacimi pavúkmi, žabia rodinka poradí Mandovi, kde nájde svojich druhov. Na otvorenom mori nájde nových spojencov, ktorý mu dajú informácie, kde má hľadať majstra Jedi. Prevedenie: Mne to od začiatku pripadalo, že tí Mandaloriáni sú nijaká sekta a teraz to je čierne na bielom. Do toho Imperiálny samovrahovia ale na druhú stranu akcie bolo dosť. Hodnotím veľmi kladne. 92% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, v ktorej sa živočích s chápadlami prisaje na tvár „Baby Yodu“, je narážkou na facehuggera z filmu Votrelec (1979). Na tento film odkazovala aj scéna liahnutia sa malého „pavúka“ Krykna z predošlej epizódy. Termovízia v mandalorianskej helme je zase narážkou na film Predátor (1987). (ČSFD)
  • Seriál Mandalorian je poprvé na přímo propojen s kreslenými Star Wars (Star Wars Clone Wars – od r. 2008 a Star Wars Rebels – od r. 2014), a to prostřednictvím postavy Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff). Zajímavostí pak je, že dabérka kreslených Bo-Katan Kryze se stala i herečkou stejné postavy v hraném seriálu. (Sidarius)
  • Vodný mesiac Trask je obývaný predovšetkým rasami Mon Calamari a Quarren. Obe nám boli predstavené už v originálnej trilógii a obe pochádzajú z planéty Mon Cala. (ČSFD)

Reklama

Reklama