Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V bažinách u města Marais v Louisianě se děje něco neobvyklého. Když městečko zasáhne záhadná nemoc, je vyšetřovatelka CDC Abby Arcaneová vyslána, aby ji prošetřila. (HBO Europe)

Recenze (26)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé triky, sympatické herecké obsazení.... tak uvidíme... INFO 06.06.2019: SWAMP THING - AT&T převzalo Time Warner, do kterého patří i Warner Media. A Ti plánují vlastní platformu VOD. Takže DC Universe se chýlí ke konci. Vedení se seriál nelíbí, ani herci, ani vysoký rozpočet. Kritici také seriál potopili. Ze 13 dílů, bude jen 10 a 2. serie nebude. Slíbili ale, že zbytek dílů odvysílá... ale kdy, to ví jen Pán Bůh?😤😤 😤😤Kurvy!!! ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle dobrý pilot jsem neviděla už hodně dlouho! Skvělý postavy, dobře zahráno (fajn, Abby mohla kačera dělat občas menšího), efekty skvělý, hudba skvělá. Hlavně konec v bažině, kde nebyl ani tolik děsivý obraz jako obraz v kombinaci se score. Tohle mě zatím baví :) a asi do toho dali hodně peněz. Protože byla zatím vidět pořádně jenom tvář a já měla husinu. ()

Reklama

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Nesympatické a neherecké výkyvy protagonistů. Tupé a ploché výrazy u herečky (rádoby doktorce),která má hlavu jak postavička z Minecraftu,a místy absolutně plochý scénář (viz. "Zabila jsem přítelkyni" a pokračuje se jakoby nic.) nehledě na to jak očividně herečka neumí ani předstírat že pije whsiky. Co se týče dalšího protagonisty ten už nějaký emocionální výkyvy dává,ale taky to není žádná sláva. ( Zdá se mi to nebo vypadá jako Tary?). Celkově díl s konceptem jako takový byl solidní pilot,ale to co předvedli tihle rádoby herci to potápí. Dám tomu ještě pár dílů šanci,každopádně oproti Doom Patrolu a Teen Titans to je jak herecky tak scénaristicky horší. 3*,6/10 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Slušný pilot o městečku, ve kterém se místní bažiny “nakazí” a začnou působit nemoce, které začnou vyšetřovat vědci a samozřejmě zjistí, že se něco děje. Zatím to moc společného s DC nemá, tak uvidíme, zda se v dalších dílech objeví nějaké easter eggy či náznaky spojitosti. Hlavní postavy sympaťáci, chemie mezi nimi zatím nefunguje, ale uvidíme dál. Vizuál i příběh zatím dostatečně navnazující a ke konci se objeví i Swamp thing, tak jsem zvědavý dále, snad to nepůjde z kopce, jak už bývá zvykem u podobných seriálů... ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Již úvodní minuty pilotního dílu naznačují, že máme co dočinění s napodobeninou Cravenova televizního béčka z osmdesátých let, avšak tentokrát rozplizlou do úmorných deseti epizod. Kdo se hororovým žánrem zabývá na odbornější úrovni, tak mu jistě neunikl fakt, že testovací projekce skončila olbřímým fiaskem, v důsledku čehož se studio rozhodlo zkrátit sérii o celé tři díly. Tento zdánlivě citelný zásah do příběhové osy mimo jiné svědčí o tom, že Daubermanův scénář jako obvykle nedává absolutně žádný smysl a lze ho tak dle libosti seškrtat. Veškeré pokusy o vybudování atmosféry se zde po hříchu omezují na použití temného filtru, CGI působí neskutečně amatérsky a za herecké výkony by se snad museli stydět i naprostí ochotníci. Jakožto zdejší hororový expert tak uděluji seriálu Swamp Thing zcela zasloužený odpad. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje v baru, je „Rock Bottom“ od Paula Ottena. (Duoscop)

Reklama

Reklama