Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Poctivá bramborová kaše by se měla dát krájet nožem a tahle byla tak hustá, že byla tvrdší, než samotný brambory. Všechno, co je zde vidět, už jsme sice viděli jinde, ale to neznamená, že když nám něco chutnalo, tak si to nedáme znovu v jiné restauraci. A já si tohle menu smrtonosných pastí dal znovu a s chutí. Uznávám, že většina zdejších erudovaných strávníků, navštěvujících převážně polské a jiné kuchyně východních bloků, dají tomuhle soustu dýško v podobě odpadu, ale já si prostě pochutnal. Akce dostatek, solidní rozpočet, humor na odlehčení, dobrá hudba a přítelkyně po mém boku, kerá to dokoukala, co víc si přát? ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že díky tomuhle a filmu Mrakodrap ještě akční žánr žije. V době kdy do kin valí různé nereálné sračky jako Mission Impossible 50 a Rychle a zběsile 30 je tohle jako zázrak. Poctivě dělaný akční film , který sice body za originalitu nezíská, ale účel splní. Plusové body za jednu vtipnou scénu (alláh akbar). Lepších 60 procent. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista v testosteronem nabitém akčním béčku, jehož námět je silně tuctový, již několikrát omílaný. Nicméně i tak zde tvůrci odvedli vcelku solidní práci a snímek tak nenudí, má spád, relativně dobré akční scény a jako taková akční jednohubka jistě potěší. Vítku bych však měl k efektům, které nejsou nic moc, pak také k některým akčním scénám, které rovněž za moc nestojí. Samotný Bautista sice není kdovíjaký tahoun, svým způsobem však určité charisma má a role obrovského hromotluka mu padne jako ulitá. Záporáci rovněž ujdou, potkat některé na ulici venku, asi bych se moc bezpečně necítil. Pierce Brosnan funguje spíše jen jako velké jméno na plakátech, do děje prakticky nezasáhne a mihne se jen krátce ve finále. Celkově mě snímek Poslední zúčtování bavil a přestože je hodně průměrný, určitě dokáže diváka pobavit a milovníky akčních béček jistě potěší. 5/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nepriznany remake Van Dammovej Nahlej smrti. Len hokejovy stadion vymenili za futbalovy. To je teda velka zmena. Je tu bitka v kuchyni, nahanacka na strecha a finalny velky vybuch. Fakt prakticky uplna kopirka Nahlej smrti. Ale vysledne kvality su na rovnako nizkej urovni. Cele to prilis nedava zmysel. Akcnych scen vela nie je a su na mizernej urovni. V bitkach 90% uderov padne mimo zabery kamery, takze to vyzera tak, ze sa dvaja chlapici potacaju jak ozrati a predstieraju zapas. Pri nejakej ten nahanacke alebo skoku zo strechy sa dockame ocividnych trikov pred zelenym pozadim a CGi megavybuch je na urovni produkcii od Asylum. Nezachrania to ani herci. Bautista je sice namakane hovädo ale vlastne je uplne bez charizmy a hodi sa maximalne na nabuchanych poskovov. Hlavnu ulohu v ziadnom pripade neutiahne. Stevenson si vybral slabsiu chvilku a Brosnan je klasicky ojeb na divaka, aby mali nejake hviezdne meno na plagat. Ja som sa nudil rovnako ako pri Nahlej smrti. Koho ale bavila, tak snad si vychutna aj tento remake.Jednu hviezdicku davam za bitku vo vytahu, ktora je v komedialnom Chanovskom style, kedze sa pri suboji dvoch drsniakov snazi ich uderom neustale uhybat jeden ubohy chlapik. Pri tej scene som sa trochu zasmial. 2/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Niekto sa tu chcel hrať na Smrtonosnú pascu a výsledok je zúfalo katastrofálno hrozný. B-čko ako sviňa, do ktorého sa omylom primotal Brosnan, v ktorom nefunguje ale absolútne nič. Námet úplne dementný, originalita nula bodov, lepšie napísané postavy nájdete aj v každom druhom P-čku, akcia odfláknutá, Bautista a tá jeho neter, to je celé na facku, Rusáci čo sa rozprávajú medzi sebou anglicky, dokonca aj anglicky hrešia... A do toho Ind, ktorý sa má postarať o zábavu a odľahčenie. To sa mu raz aj podarilo (Allahu Akbar). Rovnaká úroveň ako väčšina produkcie Seagala, Lundgrena a spol. 30% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo ešte v roku 2016 na štadióne Boleyn Ground, bývalom štadióne týmu West Ham United. Počas premiéry filmu už štadión neexistoval, pretože bol medzi rokmi 2016-2017 zdemolovaný. (Ubi123)
  • Vo filme je zápas West Hamu proti fiktívnemu tímu Dynama označovaný ako posledný zápas na štadióne Boleyn Ground. V skutočnosti bol posledným zápasom West Hamu na tomto štadióne 10. mája 2016 ligový súboj proti Manchesteru United, ktorý londýnsky celok vyhral pomerom 3:2. (GTS_PUNK)
  • V úvodu filmu jsou použity záběry z filmu Bunkr smrti (2008), kde je vyobrazen šéf teroristů (Ray Stevenson) jako bojovník revoluce v Rusku. (SsgtJira)

Reklama

Reklama