Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč jsem si myslel a čekal, že se Jamie Caviezel promění ve sviňskou bestii, která by dala Policajtce nádech čehosi zajímavého!Čekané "překvápko" se nekonalo, a tak konstatuji pouhy podprůměr s fešákem J.Caviezelem s naprosto šílenou kostymérskou prací a obyčejně příjemnou Lopez, která ve fízlovsky nafouknutých kalhotech má zadek větší než obvykle... ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Po druhém shlédnutí jsem zvednul hodnocení na 2 * . JLo mě vlastně příjemně překvapila, že sem tam dovede i hrát. V první polovině této americké sračky se něco odehrává a šlo by z toho i vytěžit středně zajímavý příběh. Druhá polovina je melodramatická snůška hloupých keců, viz scéna na hřbitově, no to by se jeden i mnozí poblili. Proč ten film vlastně mám, je jasné. Jlo není umělkyně, je to portorikánská číča na kterou je příjemné se dívat, zvlášť když celý den musím sledovat 150 hnusných smradlavých dementů v práci. Ti také hrají role podle zpackaného scénáře jako v tomto případě Jlo. ()

Reklama

dogma97 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas tenhle film zkouknu v naději, že tentokrát už konečně prozřu a pochopím plytkost a faleš příběhu, a konečně tak budu moci radikálně snížit svoje neúměrně vysoké hodnocení, založené pouze na chlípném zalíbení ve vnadné Jennifer a slabošském podlehnutí Jeho smutnému pohledu. A ono zase nic. Tak snad příště... ()

carly 

všechny recenze uživatele

mám tento film rada. je taký smutnokrásny. Jim Caviezel je neodolateľný a Jennifer tu podala jeden zo svojich lepších výkonov. ich utrápené duše, ktoré až v tom druhom nájdu pokoj sú zvláštne skutočne neskutočné. je to ľúbostný príbeh, ale je v ňom dostatok drámy, aby nebol presladený. a spokojný (nie šťastný) koniec predišiel melodráme. ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudný a natahovaný cajdák. Jeden by si nejprve myslel, kdy už Jamesu Caviezelovi přeskočí a bude usilovat o život Jennifer (hlavně když se zde píše, že se jedná o thriller). Ale ono nic. Celý film je o sblížení dvou lidí. Nic víc. Ano, oba musí překonat své těžké minulosti a blabla. Ale to nefunguje ze dvou důvodů. Za prvé nevím proč tvůrci poskytli tolik informací v prvních Caviezelových flashbacích. Co se mu stalo, musí hned dojít každému. A tudíž další flashbacky byly vyloženě zbytečné. A za druhé se žádná dramatická gradace příběhu nekoná. Sice obě linie (Lopez a Caviezel) mají pomyslné vyvrcholení (např. řeč Jennifer do kamery), ale nic extra vygradovaného to také není a diváka to nechává celkem chladným. Hlavním problémem filmu je tedy zcela nudný a nedotažený scénář. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Za účinkování v tomto filmu Jennifer Lopez inkasovala devět miliónů dolarů a stala se nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou. (ČSFD)

Reklama

Reklama