Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Theresa Osborneová najde jednoho dne na pláži láhev se vzkazem od neznámého muže, který nemůže zapomenout na zemřelou manželku. Dopis ji okouzlí, a tak se s ním svěří v redakci novin Chicago Tribune, kde pracuje. Po jeho zveřejnění se dočká nečekaného čtenářského ohlasu. Theresa se pustí do pátrání a zjistí, že autorem by mohl být Garret Blake, který se živí opravami a stavbou jachet v jedné rybářské vesnici. Vypraví se tam a seznámí se nejen s ním, ale také s jeho otcem Dodgem. Na společné večeři chce Garretovi prozradit, proč přijela, ale místo toho mu vypráví o rozchodu s manželem. Garret zase vzpomíná na svou Catherine, která zemřela před dvěma roky. Během následujících dnů se Theresa stane svědkem sporu Garreta s rodinou Catherine, která chce její obrazy. Sama se s ním nepohodne, když ji přistihne, jak se dotýká pietně uchovávaných památek na Catherine. Později se však usmíří, a Garret dokonce přijede za Theresou do Chicaga. Seznámí se s Theresiným synem Jasonem a stráví s ní romantickou noc. Jenže ráno objeví dopisy z láhve a také list, který napsala krátce před smrtí jeho žena. Cítí se podveden a odejde... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Průměrná, pro mne však nesmírně zdlouhavá romantika s tragickým koncem. (tím však nemyslím událost, která se na plátně odehraje, ale přístup tvůrců). Costnerovi, to co by milovníkovi se zlomeným srdcem, sekne. Dobře se na něj kouká a i hlavní představitelka je sympatická. Děj plynu kupředu asi tak rychle, jako plachetnice za bezvětří a proto jsem i uvítal časté přestávky způsobené televizní reklamou. Alespoň jsem se vydýchal a nabral síly do dalšího pokračovní. Slzu jsem neuronil, plakat se mi však chtělo při samotném závěru, kdy se tvůrci uchýlili k tomu největšímu patosu, který snad existuje.. a to tragické smrti procitnuvšího milovníka, který směřuje za svou novou osudovou láskou.. ufff ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, Nicholas Sparks a jeho “úžasné” konce…Čo som čakala od toho chlapa?! Knižne som tu česť mala len raz, filmovo viackrát a vždy to skončilo rovnako – zo slzami v očiach. Vďaka Message in a Bottle som si užila dve hodinky plné romantiky, ľudských túžob , nádeji, nehovoriac o Costnerovom šarme zrelého muža. A záver? Tak ten... proste ignorujem. ()

Reklama

Pekisan 

všechny recenze uživatele

"Má cenu nadávat na romantický film, že je romantický?", napisala Faidra. Co by nemalo. Ulavit si treba. Ale povedzme, ze nieco na tom bude. Co teraz? Ma to slusny rozbeh. Nazov nie je ziadna metafora pre myslitelov a flasa sa tam objavi hned odzaciatku. V momente ked sa vypatra odosielatel, tak je mne, ako aj kazdemu co bol donuteny svojou lepsou polovickou pozerat sobotu vecer vyber Daniely Steelovej, jasny ten hrozny zvrat a uz len caka kedy ta tragedia na nas spadne ako rozchod zalaskovanych dvanastiek. Bohuzial sa caka celkom dlho a je nasledovany takou hustou zalezistostou, ze nejedno poeticke srdiecko si muselo vyplakat vsetky rezervy. Cele je to tam vsak velmi okato, umelo vsunute, ze napriek nie najhorsiemu, takmer neromantickemu koncu som ostal letargicky premyslat co s nacatym vecerom. '; ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný film o hledání lásky , o citech , které přetrvají věky. Kevin Costner v jedné ze svých nejlepších rolí , Robin Wright tradičně výborná a nádherná postava otce v podání Paula Newmana. Jak proboha přišla Jeanne na to , že je to romantická komedie? V knize to všechno bylo trochu jinak a přemýšlím , jestli by nebylo lepší to ve filmu neměnit. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Toto je přesně role ušitá na tělo herci Kevinovi Costnerovi, no jo, romantika, nějak mě případá, že dneska mě obdobné filmy dost dojímají, že by to bylo těmi Vánocemi? o tom dost silně pochybuji, ne, asi je to tím, že tento film je námětem velké a ztracené lásky a znovuobjevení lásky, kdy to nejmín člověk čeká, toto je přesně typ filmů, který mohu vidět často, a nikdy se mě nemůžou přejíst, protože je to ze života: Ano herce Kevina Costnera mám hodně ráda, není to vůbec špatný herec, jen má někdy smůlu na filmy, ale to není jeho chyba, ale chyba scénáristů, ale toto je právě ty role, kdy mu sednou velice dobře, ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse (Dlee)
  • Děj filmu se odehrává v Chicagu (nachází se ve státě Illinois při pobřeží Michiganského jezera) a na bariérových ostrovech Outer Banks u pobřeží Severní Karolíny a jihovýchodní Virginie, na východním pobřeží USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama