foto

Raphael Sbarge

  • nar. 12.2.1964 (54 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 There's No Such Thing as Vampires
2017 Calico Queens
2016 Duel v Mount Hermonu
2014 Taken Away (TV film)
2009 Last of the Ninth (TV film)
2008 Pokojský
2006 Činy a sláva 3: Rozdělení
2005 Činy a sláva 2
2002 Jeden pokoj
2001 Pearl Harbor
1999 ATF (TV film)
Fair, The
Gut Feeling
Two-Eleven
Vzkaz v láhvi
Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1998 Pivní bratři
1997 Kozy, kozy, kozičky
Království hraček
Quicksilverova dálnice (TV film)
1996 Den nezávislosti
Smrtící síť (TV film)
1993 Carnosaur
Tajemné zlo 2
1992 Zpráva od Holly (TV film)
1991 Akademický zločin (TV film)
Konečný verdikt (TV film)
1990 Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn (TV film)
Cold Dog Soup
So Proudly We Hail (TV film)
1989 Na pokraji smrti
1988 Miracle Mile
1987 Baby Girl Scott (TV film)
Billionaire Boys Club (TV film)
Cracked Up (TV film)
Prison for Children (TV film)
1985 Hledání vidiny
My Man Adam
Můj vědecký projekt
1984 Streetcar Named Desire, A (TV film)
1983 Abuse
Riskantní podnik

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál)
Leaving Storybrooke (S07E22)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Denial of Service (E08)
Noční směna (TV seriál)
Recoil (S04E01)
Batesův motel (TV seriál)
Dreams Die First (S05E05)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Procitnutí (S06E17)
Hodně podlý mord (S06E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Decline and Fall (S18E09)
2016 Murder in the First (TV seriál)
Kat's Meow (S03E10)
Rise of the Phoenix (S03E09)
Daddy Dearest (S03E08)
další epizody (10)
Jak prosté (TV seriál)
Zmizelá (S04E07)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Pouliční krysy (S06E05)
Druhý střevíc (S06E03)
Hořký konec (S06E02)
další epizody (4)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ryzí hodnoty (S07E12)
2015 iZombie (TV seriál)
Even Cowgirls Get the Black and Blues (S02E04)
Murder in the First (TV seriál)
Number Thirty Nine (S02E12)
Down Time (S02E11)
Bruja Blanca (S02E09)
další epizody (11)
Stalker (TV seriál)
Secrets and Lies (E12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (S05E18)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Blunt the Edge (S01E10)
Family Matters (S01E09)
Win Some, Lose Some (S01E08)
další epizody (9)
Tým Škorpion (TV seriál)
True Colors (S01E06)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zmrzlinářka (S04E03)
Všude dobře, doma nejlíp (S03E22)
Kansas (S03E20)
další epizody (4)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Who's Sorry Now? (E03)
Chicago Fire (TV seriál)
A Coffin That Small (S01E19)
Prozíravost (TV seriál)
Odcizení (S02E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat domů (S03E11)
Záchrana Henryho (S03E09)
Temné doupě (S03E07)
další epizody (7)
Castle na zabití (TV seriál)
Rychlý a chlupatý (S05E20)
Dobrá manželka (TV seriál)
Red Team/Blue Team (S04E14)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Doktor (S02E05)
Hranice (S02E02)
Zlomená kletba (S02E01)
další epizody (9)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Magnificent Light (S08E09)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Příliš slabý hlásek (S01E05)
To nejcennější (S01E02)
Pilot (S01E01)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Tvrdě vydřené peníze (S01E04)
Anatomie lži (TV seriál)
Staré rány (S02E12)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dead or Alive (S04E16)
Dexter (TV seriál)
První krev (S05E05)
Kráska a zvíře (S05E04)
Prakticky dokonalá (S05E03)
Médium (TV seriál)
Sal (S06E19)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Posedlost (S08E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wannabe (S11E23)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Echo (S01E01)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Protiklady se přitahují (S04E07)
Velká láska (TV seriál)
Sousedská párty (S03E01)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konec zabíjení (S04E22)
Směnný kurz (S04E21)
Kovbojové a indiáni (S04E20)
další epizody (5)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Gemini Division (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Nově rozdané karty (S04E14)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Blowback (E10)
Emily (E09)
Random! Cartoons (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka na předním skle (S03E01)
Odložené případy (TV seriál)
Thrill Kill (S05E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S06E04)
Day 6: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S06E03)
Day 6: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S06E02)
další epizody (4)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vymyšlený risk (S02E04)
Kriminálka New York (TV seriál)
Na vlastní oči (S01E23)
Čím blíže (S01E22)
Pohotovost (TV seriál)
Návrat do světa (S11E17)
Tady i tam (S11E16)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
Blood In, Blood Out (S03E21)
The Vote (S03E20)
další epizody (10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Proměny (S05E08)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Believe (S03E08)
Let's Spend the Night Together (S03E06)
Shame (S03E05)
další epizody (16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
Sacrifice (S02E10)
The Dark (S02E09)
další epizody (22)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Bratrství (S01E07)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Loyalties (S01E10)
The Funnies (S01E09)
další epizody (10)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1999 Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Soužení se služebnou (S01E12)
Čarodějky (TV seriál)
Naslepo (S01E19)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Krizový scénář (S03E25)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pátrání (S02E20)
Známky života (S02E19)
Démon (S02E17)
další epizody (5)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1986 Better Days (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cinema's Exiles: From Hitler to Hollywood (TV film)
1987 Dear America: Letters Home from Vietnam (TV film)

TV pořady

2011 Eco-Hollywood (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace