foto

Raphael Sbarge

  • nar. 12.2.1964 (53 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Duel v Mount Hermonu
2014 Taken Away (TV film)
2009 Last of the Ninth (TV film)
2008 Pokojský
2006 Činy a sláva 3: Rozdělení
2005 Činy a sláva 2
2002 Jeden pokoj
2001 Pearl Harbor
1999 ATF (TV film)
Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
Fair, The
Gut Feeling
Two-Eleven
Vzkaz v láhvi
1998 Pivní bratři
1997 Kozy, kozy, kozičky
Království hraček
Quicksilver Highway (TV film)
1996 Den nezávislosti
Smrtící síť (TV film)
1993 Carnosaur
Tajemné zlo 2
1992 Zpráva od Holly (TV film)
1991 Akademický zločin (TV film)
Konečný verdikt (TV film)
1990 Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn (TV film)
Cold Dog Soup
So Proudly We Hail (TV film)
1989 Riding the Edge
1988 Miracle Mile
1987 Baby Girl Scott (TV film)
Billionaire Boys Club (TV film)
Cracked Up (TV film)
Prison for Children (TV film)
1985 Hledání vidiny
Můj vědecký projekt
My Man Adam
1984 Streetcar Named Desire, A (TV film)
1983 Riskantní podnik

TV seriály

2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Noční směna (TV seriál)
Recoil (S04E01)
Batesův motel (TV seriál)
Dreams Die First (S05E05)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Awake (S06E17)
Murder Most Foul (S06E12)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Zmizelá (S04E07)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Street Rats (S06E05)
The Other Shoe (S06E03)
A Bitter Draught (S06E02)
další epizody (4)
2015 iZombie (TV seriál)
Even Cowgirls Get the Black and Blues (S02E04)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
True Colors (S01E06)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zmrzlinářka (S04E03)
Všude dobře, doma nejlíp (S03E22)
Kansas (S03E20)
další epizody (4)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
A Coffin That Small (S01E19)
Prozíravost (TV seriál)
Odcizení (S02E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat domů (S03E11)
Záchrana Henryho (S03E09)
Temné doupě (S03E07)
další epizody (7)
Castle na zabití (TV seriál)
Rychlý a chlupatý (S05E20)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Doktor (S02E05)
Hranice (S02E02)
Zlomená kletba (S02E01)
další epizody (9)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Příliš slabý hlásek (S01E05)
To nejcennější (S01E02)
Pilot (S01E01)
2010 Dexter (TV seriál)
První krev (S05E05)
Kráska a zvíře (S05E04)
Prakticky dokonalá (S05E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Posedlost (S08E06)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Echo (S01E01)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Protiklady se přitahují (S04E07)
Velká láska (TV seriál)
Sousedská párty (S03E01)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konec zabíjení (S04E22)
Směnný kurz (S04E21)
Kovbojové a indiáni (S04E20)
další epizody (5)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Gemini Division (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Nově rozdané karty (S04E14)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka na předním skle (S03E01)
Odložené případy (TV seriál)
Thrill Kill (S05E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S06E04)
Day 6: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S06E03)
Day 6: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S06E02)
další epizody (4)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vymyšlený risk (S02E04)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Proměny (S05E08)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Bratrství (S01E07)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1999 Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Krizový scénář (S03E25)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pátrání (S02E20)
Známky života (S02E19)
Démon (S02E17)
další epizody (5)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1986 Better Days (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cinema's Exiles: From Hitler to Hollywood (TV film)
1987 Dear America: Letters Home from Vietnam (TV film)

TV pořady

2011 Eco-Hollywood (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace