Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství. (Bioscop)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (204)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mi to přišlo neúnosně ukecané, pak jsem si zvykl. Neříkám tak ani tak, ale pokud by se alespoň na podobné úrovni točily komedie u nás, bylo by lépe. Filmu se dá mnohé vytknout, ale jsou tam i cenné momenty a občas i něco v druhém plánu k zamyšlení. Je zajímavé vidět jak Němci vidí sebe i svět. Samozřejmě ten filmový. 70% ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý nápad na scénář, líbí se mi srovnání 4 generací na začátku (57, 200, 650, 10 000! věcí), život není o věcech (a štěstí už vůbec ne).... "A z čeho budete žít? Člověk moc nepotřebuje, mami." Ze začátku jsem si říkala 2 narcisové, no to bude teda něco, ale nakonec fajn spíše hodně fajn. Velmi aktuální téma - konzum, závislost na nakupování, dluhy, jak skutečně funguje byznys, manipulace. Sama jsem překvapena, ale nemohu jinak než zaokrouhlit na plný počet. ;) Film, který rozhodně stojí za shlédnutí a především za zamyšlení, inspiruje. Přináší velmi zajímavý pohled na dnešní svět, vztahy, hloubku a priority. Jsme to opravdu my, kdo ovládá věci nebo věci ovládají nás??? Navíc těch momentů, kdy jsem se opravdu pobavila, zas nebylo až tak málo ;) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"To ti někdo odebral lebeční kost a nasral ti tam?" Aj takéto kúsky rozosmejú v príjemnej komédii. Trochu nevyváženej z hľadiska humoru, ale stále príjemný zjav s malou dávkou romantiky s šerednou Nemkou a veľkou dávkou priateľstva. Páčila sa mi myšlienka konzum vs sloboda, kde asi zahrala aj propaganda zelených, ale tu s nimi súhlasím. Asi sme naozaj príliš zamestnaní materiálnymi vecami, ktoré z nás robia otrokov. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe som bola nemeckou kinematografiou milo prekvapena, ale tento film sa mi nijako zvlast nepacil. Na komediu to bolo slabe, malo vtipne. Posobilo to cele tak nerealne. Herecka dvojica sympaticka, ale na dobry film to nestaci. Velmi ma sklamal aj dabing v kine! Keby som bola vedela...to ho nemohli nechat v nemcine? Asi som mala ist radsej na Spidermana. Nevyslo to, skoda...55%. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

I když mám Floriana a německé komedie velmi rád, tahle mě absolutně neuspokojila. Přišla mi hodně obyčejná až skoro laciná. Solidní námět byl využit jen v pár povedených scénách, zbytek bylo jen přešlapování na místě, které vyústilo v hodně nepovedeném konci, na nějž se budu snažit co nejrychleji zapomenout. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Tímto filmem se nechala inspirovat televize Prima při vytváření televizního pořadu Experiment 21 (od r. 2020), kdy účinkujícím sebrali všechny věci a poté si každý den směli vzít jen jednu věc. Experiment trval 21 dní. (tommahol)
  • Režisér, scenárista a hlavný herec Florian David Fitz obsadil do hlavnej ženskej úlohy Miriam Stein, pretože s ňou už nakrútil road movie Cesta tam (2014) a podľa neho ho presvedčila, že má v sebe „úprimnosť a prirodzenosť“ potrebnú pre túto rolu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama