Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství. (Bioscop)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (204)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý nápad na scénář, líbí se mi srovnání 4 generací na začátku (57, 200, 650, 10 000! věcí), život není o věcech (a štěstí už vůbec ne).... "A z čeho budete žít? Člověk moc nepotřebuje, mami." Ze začátku jsem si říkala 2 narcisové, no to bude teda něco, ale nakonec fajn spíše hodně fajn. Velmi aktuální téma - konzum, závislost na nakupování, dluhy, jak skutečně funguje byznys, manipulace. Sama jsem překvapena, ale nemohu jinak než zaokrouhlit na plný počet. ;) Film, který rozhodně stojí za shlédnutí a především za zamyšlení, inspiruje. Přináší velmi zajímavý pohled na dnešní svět, vztahy, hloubku a priority. Jsme to opravdu my, kdo ovládá věci nebo věci ovládají nás??? Navíc těch momentů, kdy jsem se opravdu pobavila, zas nebylo až tak málo ;) ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Příjemné, německé, zamyšlené, koukatelné, svižné. Docela fajnová podívaná na německé kamarády, co se hecnou a vsadí se o 100 důležitých věcí. Je to celkem švanda, a trochu si uvědomíte na čem vám vlastně záleží a čím se obklopujete. Film byl svižný, sympatický a hezký. Zhruba uprostřed nastal zlom v kamarádství, ale pak se všichni usmířili, dali se zase dohromady, prostě hepijend. ..v těch bytech musela být celkem kláda, když zafoukalo..i když, kláda..no radši nic.. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nemci ma neprestávajú udivovať - v poslednej dobe práve z nemeckej produkcie vzišlo mnoho výborných filmov a mám pocit, že zvyšok Európy začína akoby zaostávať. Sympatické duo Florian David Fitz a Matthias Schweighöfer sa po úspešnom Der geilste Tag objavujú spolu aj v ďalšom Fitzovom filme - a opäť s výborným námetom. Zápletka filmu je sama o sebe v podstate jednoduchá, ale príbeh so sebou prináša oveľa väčšie posolstvo ako by sa pôvodne mohlo zdať. Keby som to mal hodnotiť čisto ako komédiu, tak by to bolo azda len kdesi na hranici priemeru, ale tento film mal oveľa väčší záber ako len obyčajná komédia. A práve ten sociálno-humanistický rozmer zožal u mňa obrovský úspech. Práve takýto typ filmov donúti človeka sa podvedome zamyslieť nad zmyslom skutočného šťastia a bohatstva. Už len samotný prológ stojí za zamyslenie... Výborný film. 5* dávam veľmi zriedka, ale v tomto prípade zaslúžene! A čo vy? Ktorých 100 vecí a v akom poradí by ste si vybrali? ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Vcelku často jsem slyšel, že Němci neumí točit dobré filmy a komedie už vůbec ne. Občas jsem ten názor zastával taky. Postupem času si ho ale sám vyvracím. Bez věcí nad věcí je jedním z důvodů proč. Je to současná, originální a hlavně dobrá německá komedie, která mě pobavila a dokonce měla i zajímavý přesah. Už úvod a první minuta je geniální. Srovnávání naší generace s generací našich rodičů a prarodičů vzhledem k majetku, vlastnictví a osobního štěstí, se povedlo skvěle a výtečně navnadilo na pokračování, i když už odlehčenější. Ještě po pár dnech si pro sebe přemýšlím, jak bych to dal já sám. Každý den jen jednu věc a to zdaleka nejsem závislý na vlastnictví věcí jako hlavní hrdinové. Pokud si často stěžujete, že nemůžete mít vše, co chcete, pusťte si Bez věcí nad věcí. Třeba vám to trochu otevře oči. A když ne, aspoň vás to pobaví. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe som bola nemeckou kinematografiou milo prekvapena, ale tento film sa mi nijako zvlast nepacil. Na komediu to bolo slabe, malo vtipne. Posobilo to cele tak nerealne. Herecka dvojica sympaticka, ale na dobry film to nestaci. Velmi ma sklamal aj dabing v kine! Keby som bola vedela...to ho nemohli nechat v nemcine? Asi som mala ist radsej na Spidermana. Nevyslo to, skoda...55%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Hlavná časť natáčania sa odohrala od 27. februára do 30. apríla 2018 počas 35 natáčacích dní v strednom Nemecku, najmä v Berlíne a Brandenbursku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno