Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zničující rodinná tragédie vyvolává vzpomínky na strašné ztráty, připomíná Shirley její první setkání se smrtí a probouzí dlouho skryté běsi. (Netflix)

Recenze (25)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu dve sekvencie, kedy nebudete od strachu dýchať, respektíve budete neustále očakávať, kedy príde to strašenie a ono to je na tom to najstrašidelnejšie, ale to všetci dobre vieme. A ono to aj tak príde. Postupne spoznávame všetkých členov rodinky, skáčeme v čase a osobne som v tom trochu stratený, ale postupom času sa mi asi všetko objasní. Tentokrát strávime v sídle menej času, prím bude hrať pitevňa a aj obradná sieň, ako názov epizódy napovedá. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám ráda stupidní horory, takže tento seriál jsem odkládala právě proto , že mě v upoutávce odrazovalo to označení horor. Je to trochu duchařina, ale i není. Jde spíš o psychologické drama jedné rodiny. A fakt nemůžu souhlasit s komentáři,že je to nuda. Bude to nuda, pokud čekáte bafací scény, krvavé hnáty, chodící mrtvoly v rozkladu, jekot, strašidelné plyšáky,sadistické klauny apod. Napjatá atmosféra této epizody mi v podstatě nedala ani vydechnout. Vůbec netušíte, co můžete čekat v následující vteřině a vždy je to překvapení. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, myslím, že to distributor s těmi žánry omylem přehodil. Správně by to mělo znít: drama/ horor, alespoň by to u většiny diváků utlumilo přebujelá očekávání, která ovšem nevznikla jejich vinou. Mně tento způsob vyprávění každopádně vyhovuje, příběh dysfunkční rodiny na mě funguje mnohem lépe než typické americké rádobyhorory. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po nadpriemerne dobrej druhej epizóde prichádza viac-menej nuda. Postupne divák začne chápať, ktorá tu bije a ako sú jednotlivé epizódy vybudované. Táto je však venovaná snáď najnesympatickejšej postave vôbec (sympatie k postavám sú tu celkovo problém). A tak strávite hodinu nudy s dvoma strašidelnými scénami... A to jednoducho nestačí. Nie keď je rovina rodinnej drámy z pohľadu tejto postavy taká nuda. ()

gonzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechna duchařká a Kingovská klišé hezky po kupě, ale je to prostě dobrý. Všechny dialogy, všechny drobné střípky a scénky utváří strašidelnou a melancholickou atmosféru, ale to nejlepší jsou opět postavy, jejich osudy, jejich démoni. PS: je mi líto lidí, kteří to zde hodnotí dle (asi nedostatečné) míry děsivosti. Filmové umění není o míře adrenalinu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno