Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (23)

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trocha zvolnění po napěchovaném prvním dílu není na škodu, navíc když to je opravdu jen zvolnění a seriál se přitom dál vyvíjí. Přímo navazuje na první díl a opět přichází s nějakými těmi překvapeními, která prohlubují příběh hlavní hrdinky a zároveň nenápadně odhalují další věci o světě, ve kterém se odehrává. Od úvodní scény opět vedou linky až k pointě před závěrečnými titulky, což je fajn, ale na rozdíl od předchozí části tahle nepůsobí jako samostatná povídka. Líbilo se mi prohledávání bytu i scéna se Soudcem v kápi, trochu méně spokojený jsem byl se zátahem na burany (předpokládám ale, že zrovna ten nijak velkolepě ani působit neměl). ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vám nevím, Snyderovy Watchmeny mám rád, ale zpomalovačky v seriálu vůbec nefungují, stejně jako někteří hrdinové (co měla třeba znamenat ta scéna v obchodě? než by maskovaný hrdina zlikvidoval všechny lupiče, mohli ho dávno zastřelit... jenže seriál se prostě tváří, že na to neměli z nějakého důvodu čas :) – klasický příklad padoucha se zbraní, který raději zvolí boj na blízko). Borec v lyžařské masce a druhý v lesklé masce? Neustálé flashbacky nevadí, protože mezi nimi a relalitou lze dobře rozlišit. Taky bych se vůbec nebál zkrátit stopáž. ()

Reklama

Igwar 

všechny recenze uživatele

Po prvých dvoch epizódach konštatujem, že seriál zaujal a pozriem si ho. Nemyslím, že je (alebo sa neskôr ukáže, že nebude) až tak odlišný od deja Snyderovho filmu. Alternatívny svet, ktorý vidíme v seriáli je zrejme priamym dôsledkom Veidtovho riešenia jadrovej krízy na konci filmu. A keď už hovorím o fiktívnych svetoch, neodpustím si malú poznámku. Nechápem ako niekomu môže vadiť fiktívny svet zo zábavného seriálu a a hľadať v ňom nejaké (dokonca škodlivé) priame porovnania s realitou (viď. niektoré komentáre aj k 1 epizóde). Snáď naozaj iba rasistovi môže tak bytostne vadiť vymyslený seriálový svet na ruby. Naviac určite to nie je samoúčelné, ale počas behu seriálu sa dozvieme prečo je to tak. Za mínus považujem, že je to trochu rozťahané. Na to, že seriál má až 60 min epizódy, sa toho dejovo veľa nestane. V podstate v celej druhej epizóde sa dej veľmi výrazne neposunul, až na konci o milimeter, aby to znova uťali ako cliffhanger do ďalšieho dielu. Dúfam, že toto naťahovacie klišé nebude pravidlom. Inak sa môže ľahko stať, že to skončí po 1-2 sériách pre nedostatok financii nejakým hlúpym otvoreným koncom a divák nebude mať ani po x zdĺhavých epizódach jasno o celkovom obraze príbehu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále človek nevie, čo si o tom má myslieť. Prirovnal by som to taktiež k Lindelofovým Pozostalým, kde sa divák podobne musel dlhšie adaptovať na štýl rozprávania, aj celkovú vysokú ambicióznosť. Watchmen je rozhodne netradičný, komornejšie ladený seriál a určite nie je určený príliš širokej základni komiksových fanúšikov. Som zvedavý, či sa postupne naladím naňho tak dokonale, ako práve na Pozostalých, ktorí vo mne rezonujú už roky. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to snad pořád víc zamotané a pořád méně to dává smysl. Na druhou stranu člověk má konečně trochu víc chuť na to, až zjistí, kde je pravda a co přijde dál. Na začátku i trošku emocí, i když spíš než jako vztek to znělo jako když hází muž koulí :D Nu což, uvidíme, kam se to bude dál posouvat. 60% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama