Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (204)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JAK JE CHCETE DOSTAT?“… „NA MANHATTAN VEDE 21 MOSTŮ. ZATARASTE JE!…“ /// Film plnej profíků…profi banditi, profík polda, profík rejža, profíci scénáristi… Dramatickej a napínavej krimi thriller, ve kterým je dramatická i ta akce (ve který střelci většinou neminou). Nechápu, jak jsem tenkrát mohl ten film minout já? Nikdo nic nevysvětluje, příběh běží parádním tempem a k tomu, aby bavil, můžete bejt klidně bez důvtipu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád koukám zlu do obličeje. 2.) Miluju filmy, ve kterých je víc mrtvejch poldů, než dokážu spočítat. 3.) Thx za titule „vasabi“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Sympatická věc, jejíž největší síla tkví v postavě hlavního hrdiny a největší slabinou, dá-li se to tak vůbec říct, je příběh, který už jste mnohokrát předtím viděli. Klasická hra na hodné a špatné policajty, která snad ani dost dobře nemůže dopadnout jinak. V rámci žánru lehký nadprůměr, který se hlavně kvůli Chadwcikovi a kvalitním, akčním scénám určitě vyplatí vidět. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Svižná kriminálka, která si drží slušné tempo, což je na jednu stranu fajn, ale na druhou stranu, jde to všechno rychle, takže žádné hloubkové vyšetřovaní se nekoná. Což je škoda, protože je tady prostor pro širší rozvoj postav a taky korupce, která má tady klasickou logiku "Chudáci policajti, nikdo se o ně nepostará a tak musí pašovat drogy" říká týpek, který bydlí v luxusní čtvrti. Chadwick Boseman mně hodně bavil, Taylor Kitsch byl zase solidně vyšinutý a ten zbytek byl slušný. Po akční stránce, nelze nic vytknout tři kvalitní přestřelky, jedna solidní naháněčka. Kdyby film, neměl tak profláklou příběhovou linku, tak bych dal i víc. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, akční jednohubka, která na první pohled vypadá dost průměrně, no při hlubším pohledu je vidět, že je to detailně a charakterově vypiplané dílo, které je podle mě dost podhodnocené. Chadwick Boseman si od Black Pantera odskočil do 21 bridges zahrát uznávaného, cílevědomého detektiva, který dostane na krk případ drogového přepadení, ale ke konci se ukazuje, že všechno není tak, jak se zdá. Má to drajv od začátku do konce, za mě téměř žádné hluché místa a pořád se někde střílí, utíká, vyšetřuje a film nestíhá nudit. Akčních scén je více než dost, jsou krásně a přehledně natočené, ale pořád zachovávají autentičnost a nejsou přitažené za vlasy. Nechybí ani větší hloubka tématu, korupce policistů a drastické rozuzlení na závěr, kdy čím dále film postupuje, tím víc mě to vtáhlo. Taylor Kitsch a J.K. Simmons jsou už jenom třešničky na už tak dost povedeném filmu a za mě je to jedna z nejlepších žánrovek za poslední dobu. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tady mám prakticky jediný problém s tím, že Chadwick Boseman (budiž mu země lehká, škoda tohoto talentovaného mladého herce) je až moc neohrožený a schopný, trošku to kulhá ruku v ruce s tím jinak přirozeně vykresleným prostředím manhattanského podsvětí. Uvítal bych, kdyby i on během filmu udělal nějakou chybu, nebo se zachoval nějak nestandardně, stejně jako zbytek. Ale je to fakt jen špička jinak skvělého ledovce, sledoval jsem v napětí od začátku do konce a těšil se, až se dovaří voda na zkorumpované členy policejního sboru. Temný, napínavý a drastický přesně tak, jak má být, je tento film................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama