Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (212)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

21 Bridges. Nenápadný snímek od neznámých tvůrců, který ale ve výsledku překvapí svou slušnou atmosférou, efektními přestřelkami a slušným závěrečným rozuzlením. Nečekejte bůhvíjakou událost, má to své slabší momentky, na druhou stranu to asi ale dopadlo nejlépe, jak mohlo. Tak za hlavní tahák mohu jednoznačně určit Bosemana v roli detektiva, překvapilo mě, jak dobře ztvárnil svou roli, i ty emoce jsem mu uvěřil. Kromě něj bych ještě vyzdvihl J.K.Simmonse, na umění tohoto herce se často zapomíná, což by se stávat fakt nemělo. Přestřelek hafo, ale mám k nim menší výtku. Sází zejména na efekt, což je fajn, ale chyběla mi v nich větší živočišnost a chaotičnost (což se třeba povedlo u obou snímků ze série Sicario), a k těm výstřelům zbraní s tlumičem se radši už nebudu vyjadřovat, málokterý snímek dokáže toto ukázat v tom správném světle. Závěr mě překvapil, i když to mohlo skončit trochu více pesimisticky (ono by se to hodilo k celkovému vyznění filmu více, ale i tak převládá spokojenost). Za mě dávám překvapivých 70 % ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od 21 bridges jsem příliš nečekal, ale ve výsledku příjemné překvapení, které jede ve stylu 90´s Cop korupčních krimi thrillerů, kde exceluje Black Panther. Příběh se zaměřuje na 2 zloděje, kteří jdou ukrást 30 kilo kokainu, ovšem naleznou tam 300 kg a nečekaně je tam vyruší policejní jednotka a skončí to brutální přestřelkou s 8 mrtvými policisty. Na scénu přijíždí Detektiv Chadwick Boseman, který nechá uzavřít celý Manhattan a má 5 hodin na to, aby vrahy policajtů dopadl. Film je velmi intenzivní od začátku do konce, v tempu nepolevuje a řítí se dopředu jako 300 km jedoucí vlak, disponuje parádní hudbou, solidní akcí a dobrou dávkou napětí, která v závěru přinese i zajímavé rozuzlení. Dnes se už moc podobné filmy netočí, je to spíše záležitost minulé dekády, takže jsem si v kině film užíval. 8/10. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se Bosemana, ale nakonec v té dušínovské roli nebyl tak příšerný. Akorát to prostě není Freeman nebo Washington, pro které by tohle jejich času přímo bylo. A hlavně jak se na obrazovce objeví JK Simmons, perfektní Taylor Kitsch nebo Alexander Siddig, tak je to herecky docela jasné. Škoda té druhé linky, od které to byla docela nuda a v konečném důsledku ani moc nedávala smysl, do té doby fajn béčko. 5,5/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mna fascinuje toto prostredie neewyorskych noci, skorumpovanych policajtov, okrem jedneho neuplatneho. Kasting sa vydaril, myslim vsak, ze Boseman /Avengers 2018/ nevedel hrat. Okrem neho som videl aj Krajcira Kitscha /Americky Zabijak/, o nom si myslim, ze je to dobry herec. Zvysok mi uz potom nic nehovoril. Tematicky ladenych filmov su tu stovky, pre mna teda nic vynimocne : 60 % ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Skvělá žánrová jednohubka. Přestřelky jsou správně drsné, a ta atmosféra nočního Manhattanu tomu dává fajnově temný říz. Pomohlo i to, že se celý děj odehrává na ploše několika ulic a několika hodin, takže není čas na zbytečné odbočky, zbytečné plkání, jde se rovnou na věc a nezpomaluje se. To srovnání bude trošku nadnesené, ale nahánění těch dvou padouchů mi svou přímočarostí a svým tempem připomnělo druhý a třetí díl bourneovek. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama