Reklama

Reklama

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (210)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $33miliónov║Tržby USA $28,539,757║Tržby Celosvetovo $50,269,000▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,593,112 ║ Tržby za predaj DVD v USA $2,182,600 ║ Konečne poriadna akčná pecka, ktorá má drive od začiatku po koniec. Stále to šľape na plné obrátky, stále je na čo pozerať, herci to dobre ustoja, neprehrávajú, poteší že sú prestrelky prehľadné, dynamická kamera. Dramaticky sa to mení každou chvíľou, takže nechýbajú zvraty. Dosť dobre mi tam sadol skalopevne dôsledných Chadwick Boseman. Taký Taylor Kitsch zas vie prekvapiť polohou bývalého mariňáka na úteku pred skorumpovanou spravedlnosťou. Tématicky podobných filmov tu je ale dosť ale tento jeden z tých zvládnutých. Veľká spokojnosť. /90%/ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

poctivý old-aschool akčňák,kterých už se dneska zase tak moc netočí.Jakkoliv se určité věci a zvraty dají odhadnout i dost dlouho dopředu,zvládá film solidně bavit i napínat celou tu hodinku a půl.Akce je povedená,hudba překvapivě velmi dobrá a Boseman je i bez panteřího hábitu sympaťák a podobné filmy utáhne levou zadní...70% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sympatická kriminálka s velmi obstojnou akcí, výbornou real-time nahánečkou ozbrojených lupičů a ďábelsky slušivou rolí Taylora Kitsche, který by měl odteď hrát už jenom bad guys a na kladné hrdiny se totálně vykašlat. Konec se sice natahuje jak nudle, ale Simmons je natolik dobrý herec, že to zmákne udržet v mezích přijatelné míry. Jako nízkorozpočtová a dynamická alternativa Bourna je to OK. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, který by divák očekával spíš před 25 lety. Devadesátková atmosféra, řízná akce, solidní tempo, zvraty na druhou. Ale postupně. 21 Bridges, o které mimochodem prakticky vůbec nejde, mi připomněly nejen díky Tayloru Kitschovi nedávného Amerického zabijáka. Prvních dvacet minut totiž v obou případech vypadá náramně. Tehdy na španělské pláži schytala snoubenka hlavního hrdiny pár teroristických kulek. Mělo to koule, horší byl pak sešup v druhé půlce. Tady je to podobné. Sice to není kousek o dvou odlišných polovinách, ale i tady je úvodní nekompromisní zneškodnění několika poldů zatraceně dobře natočené. Dvojice zlodějů jde po třiceti kilech kokainu, jenže celé se to zvrtne nejen množstvím bílého prášku rozjasňujícího mysl. Případ dostane detektiv, který si udělal jméno Black Pantherem, a brzy se ukáže, že celá situace je o dost složitější a že ani jeho kolegové nemají úplně čisté svědomí. Zejména v druhé polovině to chtělo ze strany režiséra víc péče, když už scénárista nemile selhával. Naštěstí je produkční dohled Russoových vidět, takže ve finále tu máme solidní žánrový příspěvek o silných třech hvězdách. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Parádně stylová krimi úplně vším, čím stylovou může být. Ponurá atmosféra nočního Manhattanu, alarmující policejní megazátah s lockdownem “nejrušnějšího města světa”, noirovou postavou charakterního a sakra přesně střílícího poldy, hudba v duchu starých “špinavých” kriminálek. A proti tomu nejprůhlednější a nejpředvídatelnější scenáristický komplot co pamatuji. Všechno, co je hlavnímu hrdinovi pouze podezřelé, je divákovi hned natolik jasné, až doufá, že to snad pro tak stylově podanou filmařinu musí být úmyslné zavádění s vyšším cílem. A ono není a přece jenom se z toho nakonec vyklube pouze naivně krátkozraká banalitka. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama