Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se mu kupí dluhy a naštvaní výběrčí jsou mu v patách, riskuje tenhle výřečný klenotník z New Yorku všechno a doufá, že se tak udrží nad vodou a naživu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (433)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně dobrý film s Adamem Sandlerem. Výjimečně to není komedie. Hraje tu židovského překupníka s drahokamy, který dluží, kam se podívá a všechny chce jen podvést. Naděje mu blýskne, když mu dovezou velký opál z Etiopie a on se ho snaží prodat. Vše se zkomplikuje a věřitelé mu jdou po krku. On se snaží hasit jeden požár druhým, ale moc se mu to nedaří. Hraje tu opravdu šmejda, ale přesto je vám ho chvílemi líto. Konec je celkem napínavý a překvapil mě. "Kde je ten kámen?!" ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler v tomto filme svojím prejavom normálne pripomína niečo medzi Al Pacinom a Stevenom Seagalom. Ako jasné, že je medzi nimi asi polmetrový rozdiel, ale tá koženka je jasný Seagal a ten pokus o mdlý výraz veľa fuckovania, to je jasný Pacino. Ale napriek všetkému mu to je celkom aj veriť. To je príjemné herecké prekvapenie a asi najlepšie Sandlerove vystúpenie v kariére. Hudba v pozadí je však rušívá, nevhodná, niekedy až nepríjemná. Prvá polhodina je dosť naťahovaná, nakoniec príbehovo film až tak nezaujme, myšlienkovo v ňom nevidím nijaký prínos. Záver totálne o ničom. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto je dôkaz, ako zaslepení, genderovo a všemožne možne diverzitne ovplyvnení, sú páni a dámy s AMPAS. Ignorovať, takto kryštalicky dokonalý snímok, je proste hriech, ale vládne iný systém. Nielenže ide o najväčšie prekvapenie minulého roka, ale aj o jeden z najlepších filmov toho obdobia a s úprimne najlepším hudobným score. Túto metu Adam už zrejme neprekoná, ale môže si pripísať do svojej filmografie kúsok, ktorý je skvelým príkladom prepojenia komerčnej a nezávislej kinematografie. ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

| 75% | Zajímavé, jak dokážou bratři Safdieové vystavět scénu, kde se překřikuje hned několik postav najednou a stejně jsem si ten chaos užíval. Adam Sandler tady hraje nejvážnější a zároveň jednu z nejpovedenějších rolí, kterou jsem u něj viděl (bez mučení se přiznám, že jsem stále neviděl vychvalované Volání o pomoc). Moc se mi líbil s postupem času přibývající tlak na hlavní postavu a nekompromisní konec. I made a crazy risk, a gamble, and it’s about to pay off. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mektající niggas, intenzivně mečící Sandler a hustá synťácká hudba, která to všechno nepříjemně přeřvává, že to skoro až působí jako nějaký nepovedený zvukový mix. Jó, musel jsem si zvykat. Originalita se nezapře a Sandler tu po delší době zase pořádně hraje a že mu ten jeho uřvanej žid jde. Jenže ten film je taky dost nepříjemnej, prakticky všichni jsou tam strašně nesympatičtí kreténi (s čímž mám prostě problém) a zhruba v půlce se to táhne jak smrad. Finále ale solidně vygradované, byť docela očekávané. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (12)

  • Howardovo (Adam Sandler) klenotnictví je filmový set postavený pro natočení filmu. (MarLin)

Související novinky

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

18.12.2023

Dwayne Johnson je stále jednou z největších hvězd v Hollywoodu. Byť nesbírá slavná ocenění za herecké výkony jako na běžícím pásu, stále dovede na svoje svaly a charisma nalákat a přitáhnout do kin… (více)

Indie Doctor Strange je hit

Indie Doctor Strange je hit

22.05.2022

V posledních několika týdnech do kin vstoupily hned dva filmy s tematikou multiverza, Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Everything Everywhere All at Once. První z nich se podle předpokladů… (více)

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

29.03.2021

Produkce na seriálovém Obi-Wanovi bude již brzy zahájena a společnost Lucasfilm tak před malou chvílí oznámila kompletní obsazení. Vedle již potvrzených Ewana McGregora a Haydena Christensena se tak… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama