Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA The Intruder (více)
Trailer

Mladí manželé (Michael Ealy a Meagan Goodová) si koupí vysněný dům v Napa Valley v domnění, že našli dokonalý domov pro založení rodiny. Když se k nim však muž, od kterého nemovitost koupili (Dennis Quaid), začne potajmu vkrádat a narušovat jim život, pojmou podezření, že se za rychlým prodejem skrývají temné úmysly. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jo Dennis Quaid je slušnej narušitel. Hodně jsem mu toho magora věřil hned od první chvíle co se usmál. Co mě ale moc nebavilo byli ostatní hráli tak nějak zbrkle a nepřišli mi úplně ok. Hlavně mě teda takhle někdo narušovat osobní prostor a majetek asi bych ho ztrestal už dávno. Film je průměrný ale koukatelný a Díky Dennisovi snesitelný. 60% ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Velké a milé překvapení. Zmagořilý Dennis Quaid si jede svůj vlastní homeinvasion. Manželský pár koupí dům jehož majitel se od něj jaksik nemůže odloučit a chová k němu silné citové pouto. Od malé výpomoci v podobě náhlé posekání trávy až po naprosté terorizování. Člověku po několika minutách dojde jak se bude celý film odvíjet a jen se čeká kdy to celé praskne. Divák je napínán dokud to jde. Je v tom vidět trošičku mix filmu matka! kdy taky můžeme pozorovat neustálé návštěvy nevítaných obyvatel a taky trochu filmu Vyšinutý, pokud máte rádi známé herce v záporných rolích. Celkově se jedná o slušný thriller s povedeným intenzivním napětím. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Narovinu říkám, že kdyby tam nehrál Dennis Quaid, zřejmě by tento film dopadl o dost hůře. Tohoto herce mám docela rád a svým výkonem mě nezklamal ani tentokrát. No on byl vlastně taky tím nejlepším, co nám tento thriller říznutý „home invasion“ nabídl. Kostra filmu totiž zrovna moc originality nepobrala, až na závěrečnou cca dvacetiminutovku se moc nepovedla ani samotná atmosféra. Tuctový příběh totiž neměl moc příležitostí, jak někoho pořádně překvapit, natož pak vyděsit. Cvrlikající manželský pár mi taky nebyl zrovna moc sympatický, takže jsem si spíš vychutnával vcelku pěkné prostředí a starý dům, kde se převážná většina příběhu odehrávala. Šmírování sousedů potřebuje proložit nějakou pořádnou atmosférickou momentkou, nebo alespoň stupňujícím se terorem, ale ten přišel až s máchnutím sekery v poslední třetině. Od té chvíle si ale Deon Taylor alespoň částečně vylepšil reputaci, protože se konečně začalo něco dít. Ve vzduchu bylo cítit mírné zlepšení a finální události v domě výrazně zvýšily v mých očích renomé celého filmu. Dennis Quaid se proměnil v toho správného psychopata a nebýt té husté omáčky plné „klišé“, možná bych se nakonec přiklonil i k tomu průměrnému ohodnocení. Jenomže Narušitel si jej prostě nezaslouží. Podobných filmů existují mraky, no a spousta z nich má rozhodně lepší kvalitu. 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $35,419,122Tržby Celosvetovo $36,599,361Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ošuntelí Dennis Quaid terorizuje nových obytníkov svojho bývalého sýdla. Úvod ešte v norme, rozbeh nie je zlý ale postupne to začne otravovať, postavy rovnako, začne to byť dosť tuctové, v konečnom výsledku skoro vyprchané. /50%/ ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Slušná variace na thrillery alá osmdesátky o podivně milých a tak trochu vyšinutých chlapících ze sousedství, kteří Vám a Vaší milé mají v plánu udělat ze života peklíčko. První půlka mě bavila dost, dobře pomalu budované napětí protkané povedenými záběry na čokoládovou prcinu a San Francisco.. pak už to ale jede ve vyloženě béčkových kolejích, které ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. U podobných snímků záleží především na výkonu hlavního parchanta a tady není o čem - Dennis Quaid je tu naprosto perfektní, zahrál to skvěle a vidět ho po delší době v hlavní roli jsem si fakt užil. 6/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama