Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaký je život rozvedených mužů, oddělených naštvanou exmanželkou od stolu, lože a účtu? Jak zapůsobí rozvod na jejich morálku a sebevědomí? Hlavní hrdina Rudolf (Marek Vašut), noblesní šarmantní světák, je po rozvodu způsobeném nerozvážnou milostnou avantýrou nucen přestěhovat se z přepychu velkoměsta do venkovského hotelu, který vlastní se svým prostopášným bratrem Arnoštem (Miroslav Etzler). Rozladěn nastalou situací zmítá se Rudolf mezi odhodláním usadit se v klidném monogamním vztahu, a svody, jež mu denně servíruje notorický flamendr a sukničkář Arnošt. A jako by za trest nestačila kocovina, musejí se pánové vypořádat i s protivnou a všeho schopnou majitelkou sousedního hotelu (Jitka Čvančarová), které tak nějak omylem vyhlásili válku. Díky vytrvalému výchovnému působení hotelové recepční Nikoly (Berenika Kohoutová) se Rudolf ovšem přece jen pokusí navázat monogamní vztah, z něhož se ke všeobecnému překvapení vyvine vážná známost. Svět je ale malý a lež má krátké nohy. Obzvláště když role „deux ex machina" připadne Rudolfově exmanželce Marii (Vanda Hybnerová). Stranou dění ovšem nezůstane ani Rudolfův a Mariin podivínský syn Bohdan (Vincent Navrátil), který svým rodičům nedaruje vůbec nic. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Má to pár solidních momentů, za což jsme ale vděční ryze jednotlivcům... nechápu, proč to někdo natočil... i když, jak jsem si dal dohromady všechny produkty, které ve filmu autoři divákům cpou, víme, že prachy byly... pak najít obětní beránky, co se tomu upíší... Bez M. Vašuta to nešlo, zbytek asi z nudy... nejde o špatné herecké výkony ale o katastrofální scénář.. pardon.. ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Proboha, proč to ordinérní, tlusté prase Čvančarová dostává role "svůdných krasotinek"? Taková šeredná, laciná cuchta by měla hrát snad jen uklízečky ... Je sice fakt, že na horách se v alkoholovém opojení dějí neuvěřitelné věci, ale tohle je vážně trochu moc. Etzler s Vašutem v tradiční póze dacanů, si natáčení jistě užívali a nakonec jen kvůli nim se to dalo přežít. Koho všeho zas musely Decastelo a Myslivcová přeblafnout (nebo snad v tomto případě přelíznout)? Paní Marinovová parkuje někde mezi Troškou a Magnuskem, tzn. fujtajbl pro "vypínače mozků". ()

Reklama

Rada odpad!

všechny recenze uživatele

Když si chci postavit v městské zóně dům, musí mi to schválit městský architekt, člověk, který tomu rozumí, ... tak mě napadlo, nemohl by někdo schvalovat filmy, které se pustí mezi lidi? aby takový póvl nekoukatelný nikdo neviděl? ... ale to vlastně nejde, byla by to cenzura. Já bych film nejprve pustila minimálně deseti divákům a když se nikdo nepoblije, může to putovat ven, vsadila bych se, že u tohoto hnusodíla by se jich poblilo jedenáct. Vy všichni co jste se na této trapárně podíleli STYĎTE SE ! ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný festival nevkusu a především trapnosti a nevtipu. Fakt nevím, kdo se tomuhle může smát a ještě vydržet ty neskutečně úchylné nastrkovávání product placementu do každého záběru. Co je pozitivní, že od posledního filmu této dámy, se našel člověk, který alespoň trošku ví, jak snímat film, ačkoliv to stále vypadá jako z Ulice, ale tak alespoň ta Ulice. Ovšem nenašel se rázný dramaturg, který by té paní řekl, že ten vypečený děj stojí za starou bačkoru. Navíc někteří herci (ano, mluvím hlavně o tobě Jitko) potvrdili, že jsou prodejné děvky. Konec roku bude opravdu požehnaný na české filmy rozhodně. 5% P.S. Za vznik tohoto filmu viním Filipa Renče! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Obehrane tema potrestany stary suknickar. Vasut by mohl mit ve scenari vice osobiteho vtipu, jaky mel v podobne taskarici Pres prsty Jiri Langmajer. Pritom se nabizelo vytvorit s Vasutem a Etzlerem sebeironicky tandem vypelichanych bohemu. Situacni humor jsou zde pady do snehu. Postavy prodavaji sponzorske vyrobky jako bary, letoviska, sekt, sperky, obleky...Jednu hvezdu davam za nekorektni hlasky o hledani zeny na vrakovisti aut, nebo vitez s mobilem v ruce. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama