Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sympatický muž středního věku si po mnoha letech odloučení vyjel na prázdniny se svou dcerou. Jeho potomek už ale dávno není plavovlasé dítě hrající si s panenkami. Dívčí tělo již úspěšně prodělalo hormonální bouři dospívání, ovšem i v tomto případě matérie předběhla duševno, a tak má půvabná mladá dáma neodbytný pocit, že pro svého prázdninového nápadníka není její pravá totožnost dostatečně zajímavá. Inspirovaná druhořadými televizními seriály a pořady o mladistvích delikventech, si vymyslí vzrušující životopis, ve kterém figuruje matka prostitutka, otec alkoholik, bohaté sexuální zkušenosti i překonaná závislost na tvrdých drogách. Lapena do tenat lživých báchorek musí nakonec zapojit do mystifikační akce i svého skutečného otce. Má hrát úlohu jejího milence, který je nenapravitelným recidivistou a zároveň na smrt nemocným válečným veteránem. Seriózní muž na něco podobného pochopitelně nemůže nikdy přistoupit. Na druhou stranu, který táta by nepomohl své jediné milované dceři z problémů spojených s první velkou láskou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, nějak tomuhle filmu nemohu přijít na chuť. Nesympatického fracka bych já osobně seřezel hned v úvodu a nechal ho doma. Navíc mi prostě vadí opičí láska. Dávám plus skutečně jen proto, že nejde o úplně podprůměrný film. Možná, nebýt tam pan Depardie tak bych nedal vůbec nic. 201310068113/8425 ()

easaque 

všechny recenze uživatele

Můj hrdina je milenec mého táty ... nebo jak se všechny ty filmy jmenují se stárnoucím Depardieu. Oba jsou téměř stejné a hodí se jako relaxačka po víkendovém obědě, u kterých si s klidem v duši můžete zdřímnout a o nic nepříjdete. Prostě průměrné 2hvězdičkové tuctovky. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Gérard Depardieu nebol nikdy môj obľúbenec. Mám s ním rád len komédiu Zelená karta (1990). Na režisérku stoličku zasadol Steve Miner, ktorý mal predtým na konte, okrem iných filmov, Pátek třináctého 2 a 3. Ústrednou osobou celého filmu však bola Katherine Heigl. Vtedy mala 16, ja na prvom stupni ZŠ, takže je Vám jasné, že jej plavková scéna zanechala 5* dojmy. Bohužiaľ, okrem jej pôvabu zabaleného do x verzií mini šatičiek, táto komédia nepriniesla nič nezabudnuteľné. V podobnom duchu sa vlastne odohrala jej celá filmová kariéra. Za pozornosť stoja len Zbouchnutá (2007) a Vrahouni (2010). To, že sa do role Nicole zvažovala Alicia Silverstone, dávalo v roku 1994 rozhodne zmysel. Na záver treba dodať, že komediálna zápletka, kde 14 ročná predstiera sexuálny vzťah s vlastným otcom...tak to nám Netflix a spol naozaj neponúknu. Jedine, že by bola lesbička a jej otec transexuál a predstierali by, že sú registrovaní partneri. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Já tomu vůbec nerozumím. Proč někdo natočí remake po 3 letech a ještě se stejným hercem?? Nerozumím tomu. Ale to je teď asi jedno. Protože tato komedie se mi fakt líbila. Sedlo mi to všechno nějak moc dobře. K. Heigl pro mě zatím v jediné příjemné roli (mimo Chirurgové) a opravdu skvělý G. Depardieu. Příběh suprově vymyšlený (i když zde nejde o originál). ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zbytečný téměř doslovný remake, který jen dokazuje, že Gerard Depardieu dokáže s přehledem ovládnout sebemenší i sebevětší prostor. Jinak nic víc než absolutně nenáročná prázdninová pohodovka, která sice neurazí, ale na druhou stranu jen těžko zvedne hladinu emocí v krvi. Takže jediné, co člověk může obdivovat, je nadhled s jakým Andre zvládá vrtochy své protivné ulhané dcery. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Andre (Gérard Depardieu) je ve filmu špatným tanečníkem. Jeho představitel Depardieu ale ve skutečnosti studoval tanec mnoho let. (ČSFD)
  • Snímek je remakem francouzské komedie Táta nebo milenec (1991), ve které ztvárnil hlavní roli rovněž Gérard Depardieu. (oje)

Reklama

Reklama