Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (119)

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (9/10). Říjen byl ve znamení úžasných seriálů. Sex Education sice vyšlo už v září, ale dostal jsem se k němu až v říjnu. Opět jsem byl nadšený a okamžitě bych si dal další sérii. Láska Otise a Maeve postupem seriálu kvetla a sílila. Tohle je podle mě největší tahoun celého seriálu. Láska mezi dvěma lidmi. Nemusí to být nutně Otis a Maeve. Můžou to být Adam a Eric nebo Ola a Lily. Kdokoliv. V třetí sérii navíc poznáváme mnoho známých postav z jiných úhlů. Třeba já jsem si hrozně moc oblíbil Ruby, která byla po většinu seriálu namyšlená fiflena, ale v třetí sérii dostala hrozně krásnou, ale zároveň bolestivou dějovou linku a já doufám, že ve čtvrté sérii o ní zase trochu více uslyšíme. Bizarnost a oplzlost celé školy a nádechu seriálu jsou svým způsobem kouzelné. Je to taková image seriálu, která mu sluší a baví. Osobně bych tam uvítal méně LGBT prvků, ale to je asi jenom můj problém. Takže! FUCK THE PAIN AWAY! Nejlepší epizoda: Epizoda 5 (S03E05) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série. Ach jo, já nechápu, jak to ty Angláni dělaj, ale tohle vůbec nepolevuje. Opět úžasná citlivá sonda do života našich oblíbených hrdinů. Méně zajímavé nebo ty postavy, co už neměly do příběhu moc co přidat, šly trochu do ústraní a scénář dal prostor těm neprozkoumaným. Dočkáme se opět několika dramatičtějších momentů a vztahy se taky celkem dynamicky proměňují. Taky nám třetí řada přinesla motiv zlé ředitelky, který mi ale přišel, že nebyl ideálně dotažen až do konce a celkem překvapivě vyšuměl do prázdna. Jinak se mi třeba líbí, jak Sex Ed nenásilně a bez propagandy pojímá komunitu LGBTQ+ a není to jako pěst na oko, jako je zvyklá to prezentovat Amerika. Zkrátka opět nádherně sensitivní a oduševnělá série, která, jak je u ní zvykem, pohladila po duši. Prosím další sérii. ()

Reklama

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série má celkem podivuhodný začátek. Chvilkama vás hrozně zajímá, co se děje s Otisem, Maeve a dalšími a pak přijde jiná postava a pokud jste si k ní nevybudovaly nějaké sympatie, nejradši byste jí dali vypínák (koukám na tebe Ollo). Hlavní "zápletka" série je dost poutavá a i když jsem věděl, jak vše skončí, i na druhé zhlédnutí jsem si sérii dost užil. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti minulé sezóně jde o neuvěřitelně příjemný vítr. I dle slov českých kritiků i já  mohu mluvit o určitém cringe materiálu někdy. A hlavně zbytečnosti. Pasáže z Nigerie jsou vskutku dost mimo, i když se snaží posunou postavy dál, tak spíše v určitém slova smyslu ukazují jejich demenci. Která je fejková. My víme, že zase tak blbí nejsou. Občas se stanou dost  divné kraviny, ale postavy se zároveň strašně vyvíjejí i dobrým směrem ve většině případů. Děj se posouvá dál, ale v závěru nám stejně jsou hozeny klacky pod nohy. Školní problémy jsou občas trochu zvláštní, protože by spíše seděli  pro první sérii, ale zde tolik nevadí. Celkově vzato série baví. Strašně moc. Konečně to zase byla až drogová záležitost a po dlouhé době i něco, co mělo seriálové pokračování a bylo takto dobré. S číslem výše to škodí, tady je to naopak. Natěšeníčko na čtyřku se blíží. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I ve třetí sérii si tenhle stále překvapivě úchvatný přínos do rybníčku jinak ne tolik propracovaných teen seriálů udržel svou jedinečnou schopnost bezchybného mixu dramatických oblouků s těmi komediálními, péči v profilování postav a vzájemných vztahů, ale... Ale tentokrát tlačí možná až moc na pilu, díky čemuž dochází k oslabení dříve velmi dobře zvládnuté plynulosti a přirozenosti, primárně mám na mysli pasáže až moc částého promlouvání do duše a omlouvání nebo také menší zajímavost vedlejších linek (Jackone, co to s tebou udělali?). Jinak je to však stále velmi nadprůměrná podívaná, jejíž pokračování budu určitě s radostí vyhlížet. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • Dua Saleh, ktorí hrajú Cal, vyrastali v Minnesote, rovnako ako ich postava. (Pat.Ko)
  • Keď sa Jackson pýta svojej matky (Hannah Waddingham), či vždy vedela, že je lesbička, odpovedá, že veľa vecí jej bránilo v tom, aby uznala svoju príťažlivosť k iným ženám, keď vyrastala, a na záver povie: „Hanba.“ Waddingham predtým hrala v seriáli Hry o tróny (2011), kde sa jej postava Septa Unella preslávila opakovaným vyslovením slova „hanba“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama