Reklama

Reklama

VOD (1)

Diskuze

Uživatel luka4615 smazal svůj příspěvek.

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

(spoilery) Um... já jsem se v tom asi nějak zamotala. Čekala jsem, že budu mít možnosti volby (což jsem samozřejmě měla), a že ať zvolím, jak chci, příběh se bude posouvat nějakým směrem a podle daných voleb dospěje k jednomu z více možných závěrů. Nějak mě ale nenapadlo, že některé volby budou v podstatě špatné a koncové, tudíž mě to bude vracet zpátky, abych si vybrala jinak. To mělo za následek, že jsem se v ději začala trochu ztrácet, jelikož jednou byl taťka pohřbenej a podruhý rozkouskovanej a pak zase pohřbenej, jednou Colin vyskočil z okna ve vizi a byl pohřešovanej i v reálu a po chvilce (a změně volby, ke které mě Netflix donutil) seděl v kanclu, jakoby se nechumelilo. Asi jsem si vybírala špatně :D, což mě mrzí, a trochu mi to zkazilo celkový zážitek, který by byl jinak ještě intenzivnější, jelikož se jednalo o moji první zkušenost s interaktivním filmem.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

poradí mi niekto ako to mám sledovať, keď mám stiahnutú 5hodinovú verziu? netflix som práve zrušil

na příspěvěk reagoval Fyffy2000

FAITH.BABE

FAITH.BABE (hodnocení, recenze)

Hlupáci co čumí na staženej rip interaktivního filmu jako na další díl běžnýho seriálu mu akorát kazí průměr... Za tohle si ten Netflix fakt zaslouží ty podělaný 3 stovky měsíčně. Tleskám, že dělaj ,,něco extra". Musela bejt spousta práce navíc a závidim lidem, co na tak super projektu mohli pracovat.

na příspěvěk reagoval Slasher

Aluminium

Aluminium (hodnocení, recenze)

Asi som to niekde poceste pokazila lebo spoiler? moj tatko je rozkuskovany a Colin vyskocil z okna. Ako ste dopadli vy? Inak celkom zaujimave a znepokojive. Skoda ze som nesledovala tu cestu s PAC.

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

worth

Tohle stejně nemá cenu, od toho jsou RPG hry, některé mají opravdu desítky možností jak něco splnit.. příkladem bud Fallout.

worth

worth (hodnocení, recenze)

RustinCohle

Presne tak, tiez som mal ten stav, ze ok, tak idem naspat, ale rychlo to preklikam k odpovediam nech vidim aky je dalsi koniec, ale pribeh ma uz iba otravoval. On to ten chalan v urcitom momente aj povedal, ked opisoval tu svoju hru. Ze moznost volby je iba iluzia a on to stejne smeruje kam chce. Scenaristi si proste vymysleli styri rozne konce a k nim sa musis nejako dostat. Keby do toho vrazili viac casu a prace mohli rozvinut dalsie pribehove linie, co ak znicis PC a vykasles sa na hru a ides robit nieco ine? 

Mohlo by byt zaujimave v takomto interaktivnom style urobit iny typ pribehu, ale skutocne pripravit 20 hodin natoceneho materialu a mnoztstvo plnohodnotnych dejovych liniek a koncov. 

na příspěvěk reagoval wenca

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

Už to chápu, měl jsem se dívat na Netflix a volit dáne situace, ja to prostě zkouknul celé... no nevím. :D

Uživatel wenca smazal svůj příspěvek.

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

V čem je ta epizoda interaktivní? To mohu zavolat na to číslo (too, oh, ......)? Já jsem si nevšiml, že bych nějak intereagoval s toutu epizodou...

RustinCohle

RustinCohle (hodnocení, recenze)

Čo hovoríte na tú interaktívnu epizódu? Úprimne, ja som čakal pravdepodobne trochu viac. Nie, že by bola zlá ale dej ma príliš nezaujal a vzhľadom na časté vrátenie sa v deji pri výbere zlej možnosti ma to do istej miery nudilo a znervózňovalo. 

na příspěvěk reagoval worth

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Reklama

Reklama