Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tomek a Ania se rozhodli, že se konečně vezmou. Ania si přeje perfektní svatbu, na venkově u Tomkových rodičů, pouze za účasti nejbližších přátel, což jsou samozřejmě Ola s Bogdanem, Zoškou a novorozeným synkem Mikolajem. Organizací je pověřen Marcel, přes veškeré jeho úsilí to dopadne ale docela jinak. Tomek už s rodinou dlouho nebyl v kontaktu. Matka Jadwiga ho dojatě vítá, stejně tak mladší bratr Věšek, který je jeho velký fanda, zato mezi starším bratrem Leškem a Tomkem jasně vládne sourozenecká řevnivost. Otec Maks přítomen není, toulá se někde po světě, od Tomkových devíti let se neukázal, už snad jen Jadwiga věří, že se jednou vrátí. Aniina matka Krystyna přijíždí se svým mnohem mladším přítelem Radkem, kterého Jadwiga zprvu pokládá za Aniina mladšího bratra. Když se dozví pravdu, chová se ke Krystyně velmi chladně. K velkému překvapení všech dorazí Maks – provázený nemluvným zamračeným šerpou, kterému podle svých slov zachránil život v Tibetu. Ukáže se, že ho pozvala Ania, která si ho našla na Planet Single. Chce, aby se Tomek se svým otcem sblížil, to se ale nedaří, vychází čím dál tím víc najevo, že Maks je nezodpovědný lhář a podvodník.  Po nezbytné rozlučce, kterou pánové stráví v hospodě, koná se druhý den svatba. Ania se ale od Tomka těsně před vstupem do kostela dozví šokující novinu, kterou mu na rozlučce prozradil opilý Radek – Krystyna je vážně nemocná, dceři to neřekla, aby jí nezkazila svatbu. Rozrušená Ania nakonec od oltáře uteče... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

korok 

všechny recenze uživatele

Oproti naprosto skvělé jedničce a dvojce, zde ve trojce ubylo, dle mého pocitu, vtipných scének, nicméně stále si to drží slušnou úroveň. Nicméně jsem toho názoru, že z témat jako seznamování s rodiči, rozlučka se svobodou, potažmo samotná svatba (o den dříve jsem shlédl polský film Wesele/Svatba - masakr) se dalo vytřískat více. Na druhou stranu mi přišlo, že přibylo citových momentů. Velmi solidní zakončení (nebo ne?) trilogie. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jednička byla v rámci žánru lepší průměr dvojka už byla slabá a trojka je taky slabá. Tomek a Ania chystají svatbu zatímco Ania se těší až pozná Tomkovu rodinu Tomek ne jelikož jeho otec je věčně na cestách a jeho bratr je nameděný idiot.  Marcel jim organizuje svatbu a dojdou mu tam dva chlápci co ho ve škole šikanovaly a Anina matka umírá , ale nechce to nikomu říct jelikož nechce pokazit svatbu.  Humorově to šlo od jedničky dole tak, že pokud Vám nepřijde vtipné s kým vším Tomek spal a zpovídá se z toho nebo, že starý dědek píchá 90 letou babku nebo, že píchá manželku hodiny asi to neoceníte. 40 procent ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Tomek s Ania přijíždí na polský venkov, aby zde měli svatbu - bohužel oproti prvním dvěma dílům tomu chybí povedenejší humor. Na druhou stranu je to trošku dramatičtější a špatný film to není, i když je nejslabší z trilogie, má co nabídnout - no a poslké svatby jsem zažil, takže mohu potvrdit, že té vodky bylo ve filmu ještě málo...70% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Ani tretí diel neurobil sérii hanbu. Presunul sa z mesta na vidiek, ale zachoval si dostatočnú dávku bláznivosti aj originality. Ani to klišé nie je až také klišé, ako sa môže zdať na prvý pohľad. –––– Rodina je jedno veľké klamstvo. Ale ty tomu ešte môžeš zabrániť. Poď, utečieme spolu. –––– Telá vyplavuje voda na ohybe rieky. ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu se mi moc líbila, až mi na mysli vytanuly myšlenky, že to, i přes slabší hodnocení na csfd, nečekaně vypadá na nejlepší díl série. Bohužel zbylé dvě třetiny jsou natahovaná nuda. Škoda, procenta na csfd tentokrát nelhala a opravdu zde máme nejslabší díl série. 2** ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal na miestach: Varšava, Lutkówka (Kostol sv. Trojice) a kaštieľ Sosnowo pri jazere Narie. (Arsenal83)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama