Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye a Trapper plánují dovolenou v Tokiu, když přijde nabídka na výměnu amerických raněných za čínské zajatce a jednotka 4077 má výměnu provést. Henry se rozhodne vyslat Hawkeyeho, Trappera, Burnse, Radara a Klingera na misi na nepřátelské území. Frank málem všechno pokazí, když si přes striktní příkaz vezme stříkací pistolku. Naštěstí čínský doktor projeví dostatek smyslu pro humor - asi proto, že studoval na univerzitě v Illinois. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plukovníku, protestuji proti útoku na charakter majora Burnse v jeho nepřítomnosti. My vlastně utočíme na jeho nepřítomnost charakteru....Dobrou noc, supermani.... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Proč jsi mi nedal podepsat tohle, když jsem podepisoval tamto, přestože jsem vlastně nevěděl, co podepisuju?" Henry je zkrátka rozený vůdce a jeho zoufalství z toho, že má něco rozhodnout, je skutečně zábavné. Samotný zájezd pro zraněné k Číňanům až tak zábavný není, ale na způsob, kterým Henry zdobrovolnil Radara, si budu muset dát v životě pozor. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tou pistolkou by jim to Frank určitě nandal. A co víc, Frank je hrdina, že se vydal do nepřátelského území. Téměř na svůj vlastní návrh. To se pozná, komu jde o vlastní kůži a kdo věci dělá z přesvědčení. ()

Zajímavosti (7)

  • Vrchní sestra (Loretta Swit) půjčuje Frankovi (Larry Linville) pistoli se slovy: „Tu dal můj otec mé matce o svatební noci.“ Stejná slova už z jejich úst zazněla v epizodě Generál za úsvitu (1974). Tenkrát to byl ale bič, který dal její matce její otec o svatební noci. (sator)
  • Plukovník Blake (McLean Stevenson) posílá pro zajaté a zraněné americké vojáky na čínské území většinu lékařů, které má k dispozici. Kdyby se jednalo o lest, jak někteří předpokládali, zdecimoval by jednotku MASH. (sator)
  • Velitel (McLean Stevenson) se před nástupem lékařů na dovolenou ptá, kde v Tokiu budou ubytováni. Je to běžný postup proto, že kdyby nestíhali ošetřovat v MASH raněné, aby věděli, kde je najdou a zrušili jim dovolenou a povolali zpět. Vzdušnou čarou je to však z místa, kde jsou (u vesnice Uidžongbu), 1 200 kilometrů. Nejspíše by uplynulo mnoho hodin, než by se to podařilo. Vojáci také jezdili na dovolenou do Soulu – to je od jejich tábora jen 30 kilometrů. (sator)

Reklama

Reklama