Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na základě článku v novinách napadne Margaretu vytvořit takzvané časové pouzdro, do nějž by na paměť budoucím generacím dali příslušníci MASHe symboly své práce a svého pobytu v Koreji. (TV Nova)

Recenze (4)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měli bychom zde zakopat něco co by o nás řeklo že jsme zde byli. Myslel jsem, že od toho jsou miny... Po dotočení tohoto  dílu začal velký nekončící mejdan, oslavující a ukončující jedenáct let nepřetržité filmové práce, protože tento díl se točil jako poslední ze všech. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Chronologicky se jedná o předposlední epizodu, ale technicky je to poslední natočená epizoda. Byla natočena až po epizodě Nashledanou, sbohem a amen (1983). (blackman7)
  • Hawkeye (Alan Alda) předává Radarova (Gary Burghoff) medvídka, ale není to medvěd viděný v epizodě Sbohem Radare (1979). Můžeme vidět, že medvěd je hnědý, nikoli olivový, že má plastický nos a také mu chybí levé oko. (sator)
  • Doktoři v této epizodě zakopají krabici s různými věcmi jako památku pro příští generace. Po skončení natáčení si každý z herců zakopal vlastní krabici někde na pozemcích 20th Century Fox. Krabice obsahují různé osobní věci, které pro ně během let natáčení něco znamenaly. Podle Alana Aldy (Hawkeye) jeho skříňka stále odpočívá ve svém tajném hrobě. (JayCZ)

Reklama

Reklama