Reklama

Reklama

VOD (1)

Agent FBI je posedlý vědomím nebezpečného zločince. (Disney+)

Recenze (13)

GASTON73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vědomí nebezpečného zločince ovládá agenta FBI, který býval přítelem agentky Scullyové. Během bankovní loupeže Scullyová zastřelí lupiče Warrena Dupreho, při přestřelce je však vážně raněn i její bývalý přítel a partner Jack Willis. Když se Willis probere z bezvědomí, přejde do jeho těla Dupreho osobnost a na jeho ruce se objeví tetování, totéž, jaké měl Dupre. Willis sdělí Scullyové, že ví, kde se skrývá Lula, Dupreho žena a komplicka. Vydají se spolu za Lulou, ale Willis se změní a zajme Scullyovou. Willis dokáže Lule, že je ve skutečnosti Dupre, tak, že jí řekne o některých podrobnostech z jejich společného života. Willis jako diabetik zkolabuje z nedostatku inzulinu. Lula odmítne inzulin obstarat a připustí, že Dupreho ze ziskuchtivosti zradila. Chce propustit Scullyovou za výkupné ve výši jednoho milionu dolarů. FBI se podaří proniknout až ke Scullyové. Willis předstírá, že je mrtvý, získá Lulinu zbraň, zabije ji a potom zemře. Jeho tetování zmizí. Více zde: http://gastonrolinc.webnode.cz/news/akta-x-tv-serial/ ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrá epizoda, která si pohrává se záměnou těl dvou mužů na opačných stranách zákona. Nebo spíš dva rozdílní muži v jednom těle? (byly zde náznaky, že Willis je pořád uvnitř) Sice mi ten vztah Willise a Scullyové přišel trochu násilím do epizody napasovaný, ale nakonec mi to tak moc nevadilo. A jak ten kolega bránil Muldera před tím posměváčkem (viz hláška výše) se mi líbilo, přece jen ho všichni nepovažují jen za "strašidelného" Muldera. ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní pečeť - 80 - 89%_ Jedna z dalších nepopulárních epizod, která se netěšila moc velkým ovacím, i přes její originální zápletku a poměrně hodně dobré zpracování. Jasně mohlo to být nějak více vyhrocené, ale i tak jsem byl spokojen. Bavily mě postavy i propojení se Scullyovou. Vážně kvalitní podívaná. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hele, Mulder je dobrej !! Nech ho bejt a dívej se !! Mohl by ses dost přiučit.." Že Mulder platí za skvělého detektiva a ne jen nějakého bláznivého Bubáka, všichni dobře víme.. Výtečná epizoda, v níž nic není, jak se zdá.. Willis není ani Bruce a vlastně ani Willis, ale muž v masce hokejového brankáře, který nakonec není ani tak brankář jako spíš bankář..;) Nikoli bankéř, ale bankář..;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pro ty z Vás, kteří to nevědí - tenhle případ je pro mě důležitej." V jednom těle je málo místa pro dva lidi. To jsem věděl už předtím, než se o něj agent Willis a bankovní lupič Dupre začali přetahovat. Mě to tedy dost bavilo, ale přízemní naivita Scullyové to trošku kazila. Ona snad o životu po životě opravdu nic neví. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • V této epizodě na začátku při resuscitaci podávají dle českého dabingu ampule epidurálu, což je nesmysl. Jedná se o adrenalin. (Winster)
  • Název epizody je inspirován biblickou postavou Lazara. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama