Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Část New Yorku byla postižena dočasným výpadkem proudu. Chandler je zrovna v bance, kde zůstane nějakou dobu uvězněn ve výtahu s modelkou Jill Goodacreovou. Je z ní zpočátku trochu nervózní, ale nakonec se spolu skamarádí. Ross se rozhodne, že se svěří Rachel, jaké city k ní cítí. Bohužel mu jeho záměr překazí obyčejná kočka, kterou pak parta hledá po celém domě. Rachel kočku nalezne a seznámí se s jejím majitelem. Je to Ital a jménuje se Paolo. Ross tím není vůbec nijak nadšen. Cítí se ale mnohem hůř, když později spatří Rachel, jak se s Paolem líbá. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sex je zatím v projektové fázi." Já mám Přátele rád, ale bez proudu to nebylo úplně ono. Samozřejmě nervózní Chandler uvězněný s modelkou Jill byl skvělý, Joeyho "vychytralá" výmluva mě taky pobavila a nakonec i Rossův rozhovor s velkým slizským šťourákem Paolem byl fajn, ale jsem od této partičky zvyklý na větší nášup humoru. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Podle mě jsi příliš dlouho váhal s prvním krokem, Rossi, a teď jsi ve škatulce přátelských vztahů.." - "Co ?? Cože ?? Já nejsem v žádný škatulce !!" - "Rossi, jsi přednosta škatulek !!" ;) ()

Tomcath 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších dílů první série. Chandlerův zašifrovaný hovor, kterému rozumí jen Joey mě vždycky pobaví, stejně jako "Gum would be a perfection". A Rossovo "Crap weasel" je taky super směrem k Paolovi. ()

Frood 

všechny recenze uživatele

Nepatrně slabší epizoda, ale i tak hodně dobrá. Poslední svíčka dohořívá..10..9... 8...7......-47...-48... .:-) ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Phoebe: Byla jsem poslední, kdo se dozvěděl, že Chandlera klofnul páv v zoologický zahradě. Jako poslední jsi mi řekla, že ses zabouchla do Joeyho. Joey: Cože? Phoebe: Ha. Zřejmě jsem byla jen předposlední. ()

Související novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (více)

Reklama

Reklama