Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monika připraví asi tucet lasaní na večeři své matky. Ta je nakonec odmítne, protože nejsou vegeteriánské. Naštvaná Monica lasaně rozdává a posílá svým známým a přátelům. Carol chce vyzradit Rossovi, jaké bude pohlaví dítěte, jenž spolu čekají. Rachel se připravuje na společný víkend s Paolem, oba chtějí vyrazit někam ven z města. Paolo předtím jde na masáž k Phoebe a snaží se jí sbalit. Ta později vše vyzradí Rachel, která se kvůli tomu s Paolem rozchází. Rachel pak omylem vyzradí Rossovi pohlavi jeho dítěte – bude to kluk. Chandler a Joey potřebují nový stůl. V obchodě s nábytkem si ale nemůžou vybrat. Nakonec si domů koupí stolní fotbálek... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Baron Noktur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásny diel. 8,5/10. Monika opäť raz vyhrala v stolnom futbale nad Chandlerom a Joyem. Monika: Where are you guys goin´? Cmon, one more game. Joey: Oh, it´s 2:30 in the mornin´. Chandler: Yeah, get out! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdybyste mě zavřeli do dělohy kterékoli ženy, bez kompasu, tak bych našel hravě cestu ven." Já zase v pohodě najdu, asi tak na třetí pokus, cestu dovnitř a taky se tím nechlubím. Takže bude mít Ross syna nebo dceru? Stane se tedy strýčkem nebo tetičkou? Ono je to jedno, protože tady jde o "dospělé" rozhodnutí Chandlera s Joeym ohledně nového stolu. Hned jsem chtěl bydlet s nimi. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Naopak ty mi dlužíš stůl, Joey !! Protože tenhle malý kousek nábytku byl naprosto v pořádku, až do tý tvý aféry s Angelou Delvechiovou !!" - "Ty o tom víš ??" - "No, ano !! Ony totiž ty stopy v másle zanechaly jen malý prostor pro pochybnosti.." ;) ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia skvelá epizódka. Lasagne pre každého! Sranda, akurát dnes som ich mala na obed. A Rachel, naozaj mlieko? Ja som myslela, že povie I need a drink, not a milk, ale vtipné a podarené to bolo práve preto. ()

Reklama

Reklama