Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sisko staví novou verzi starobylé bajoranské lodi, aby ověřil pravdivost legendy. (SkyShowtime)

Recenze (10)

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sisko má nový vous a že mu to sakra sluší. Dr. Bashir má existenční krizi a cítí se nedoceňený. Obrien zpívá. Ale celkem pěkně to plynulo a jake je jake už aby vypadl do toho společenství prstenu na fiji. Ale ne opravdu líbí se mi že se rozhodli ukázat rodinný život velitele ds9ky působí to hodně intimně a párkrát to zahřeje u srdíčka Třeba jak mu jake dohodi rande to bylo prostě pěkný ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Listen. Exactly. Not even the hum of an engine. It's almost like being on the deck of an old sailing ship. Except, the stars are not just up in the sky; they're all around us. Imagine how the ancient Bajorans must have felt - heading into space, in a ship like this one, not knowing what they were going to find, or who they were going to meet." ()

Reklama

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po celou epizodu to vypadalo na odpad, ale postupně tento civilní díl příjemně gradoval WTF momenty - Loď s plachtami putující vesmírem, oslavné vesmírné ohňostroje a laskaví a radující se Kardasiané, že Bajorané objevili vesmír před nimi....ta odvaha někoho tohle vytvořit a schválit si zaslouží tři hvězdičky. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Logika náhodně-epizodních seriálů je boží. Díl "n": začali jsme galaktickou válku! SHIT! Díl "n+1": velitel si jen tak hodí volno, postaví si lodičku a dá si několikadenní dovolenou se synem. Sure. Demenci celého konceptu mezihvězdného letu na variaci malý námořní bárky letící warpem na slunečních plachtách ani nekomentuju. Na hraně odpadu za OPĚT ztracenej čas života. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doposud nejhorší díl (... ale bude hůř). Neskutečnou blbost zachraňuje jen Dukat (a první role koz Leety), už jsem se pomalu chystal dát odpad. Rýsuje se tradice mizerných dílů následujících ty výborné. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama