Reklama

Reklama

Reed musí deaktivovat zbraň, která má brzy vybuchnout a je naložená v trupu Enterprise. (SkyShowtime)

Recenze (6)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keep talking and nobody explodes ve Star treku - a mina s tím nejvytříbenějším Shakespearovským smyslem pro drama, od správného pípání a blikání přes přišpendlování až po správně odložený timing výbuchu. Nějaké storky s Malcolmem, co by byly o hodně zajímavější, kdyby sme o něm všechno řečené už dávno nevěděli (vyjma toho proč konkrétně teda opustil námořnistvo a dal se na vesmír). Objevení Romulanů pro Romulany aniž by tito cokoliv udělali kromě toho že se zjevěj, postrašej a zmizej. Drama s naprosto předvídatelnym a napříč seriálama šablonovytim koncem i průběhem. (A samozřejmě all time fave bullshit s Enterprise ovládanou manuálně joystickem). Jakože dalo se to sledovat na úrovni silnejch 2*, ale srsly, že to je "filler" díl protože nebylo dost nápadů a bylo potřeba šetřit budget je bolestivě očividný. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejpouštěnějších dílů vůbec. Proč? No jsou tam historicky po1., Romulani, sakra. Proto! A kolik máte ST dílů obecně, které se odehrávají většinu děje na trupu lodi? ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů seriálu, sloužící jako uchutnávka před excelentní čtvrtou sezónou, která se podobnými epizodami jen hemží. K dokonalosti jí chybí jen větší tlak ze strany Romulanů. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"They're your crew, not your friends." I thought about that a lot when I took this command. But then I realized, this is not your typical mission. We could be out here for years. All we have to depend on is each other. ()

Reklama

Reklama