Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

paascha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je mi to opravdu líto, víc než 3 nedám. A to jen proto, že ČT mám opravdu moc rád. (Myslím Červeného trpaslíka, ne tu šaškárnu na Kavkách, co si čím dál méně raději platím proti své vůli!!!) Pokud má tento kousek sloužit jako sonda zájmu o pokračování seriálu, pak pro budou jen skalní fandové, a to asi není příliš věrohodné. Sorry ()

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nu dobrá hvězdy dávám už jen za název. Trpaslík se i po těch letech drží kvality. Ted k věci. Naši hrdinové jsou starší, tu pár vlasů ubylo, tu pár kil přibylo a tu pár věcí je nových. Než budete, ale už se ušklíbat tak se zamyslete. Toto vzniklo né pro peníze, ale protože to fanoušci moc chtěli. Mám tady vše vykecat jako někteří?..............ale co jen se podívejte. Nebudete zklamání a osobně druhý a třetí díl rulují tím humorem, na který jsme zvyklý. Uvidíte většina, že až se to nadabuje tak se tu budete rozplývat. Viděno v krásné britské angličtině. Výborné díly nadplán a pokud je to konec tak není tak zlý. Jsme to co jsme! ()

Reklama

Mikah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako fanynku Červeného trpaslíku mě nadchlo, že jsou natočeny tři nové díly. Věděla jsem, že už to nebude Trpaslík v pravém slova smyslu, ale těšila jsem se, že zase uvidím známé tváře v nových dílech. A vlastně mi seriál všechno splnil. Sice už tak není typická trpaslíkovská atmosféra, ale beru to jako setkání tvůrců, herců a herečky po několika letech, aby si zavzpomínali na Červeného trpaslíka, užili si to a potěšili své příznivce. Mě potěšili určitě. V Making of zaznělo, že tentokrát technická stránka hrála 50 % celé práce a já jsem si hned řekla, že to bylo zbytečné, protože právě ta nedokonalost dodávala Trpaslíkovi ještě větší kouzlo a bez něj bych si ten seriál tolik neoblíbila. Ale vše jde dopředu... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Chápu o co tvůrcům šlo, přijala jsem to, pobavila se, rozloučila. Bohužel se im to nepovedlo na úplnou jedničku, ale přesto... RD je seriál, u kterýho jsem se nikdy nenudila a nenudila jsem se ani u těch 3 dílů, ačkoliv měly několik hluchých míst a podle mě nebyly jen pro pobavení. Taková trochu pohřební rozlučka XoD Jsou starší, ale jejich charaktery jsou stále stejné. A to je pro mě důležité. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou zpátky, mají jen pár vrásek a kilo navíc, chybí jim trochu vlasů, ale pořád jsou to oni. Trošku sice postrádám "umělý" smích, ale jinak jsem spokojen. Není to ten stadý dobrý Červený trpaslík (až na vizuální ztvárnění plné "papundeklových" triků), humor se posunul malinko jiným směrem (není tak absurdní a pichlavý), ale překvapivě mě to pobavilo stejně dobře jako "stará" série. Z počátku jsem byl zklamaný, ale ve finále převládl kladný pocit. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Na rozdíl od původních sérií je robík v minisérii Zpátky na Zemi vytvořen kompletně počítačem. Pohyb jeho hlavy obstaral Danny John-Jules (Kocour) s modrou ponožkou navlečenou na ruce. Ta byla poté v postprodukci nahrazena CGI modelem robíka. (Raztubyl)
  • Když jdou Lister (Craig Charles), Kocour (Danny John-Jules) a Kryton (Robert Llewellyn) bojovat s mořskou příšerou, tak Rimmer (Chris Barrie) řekne, že si s sebou vezme měsíčník klasických aut, aby měl co dělat, než s ní ostatní dobojují. Chris Barrie je ve skutečnosti velký fanoušek klasických aut. (viperblade)
  • Jeden z komparzistů ve scéně na ulici v Londýně má na sobě triko Eso Rimmera. (gogos)

Reklama

Reklama