Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 8 (1999) (série)


Zpátky v Červeném (1. část) (S08E01)

(epizoda)
  • Velká Británie Back in the Red: Part 1 (více)

Návrat na Červeného trpaslíka si naši hrdinové představovali vskutku poněkud jinak. Tak dlouho se za ním na palubě malého Kosmíku hnali nekonečným vesmírem, tak dlouho se na tu chvíli těšili! A teď jsou tady a nejraději by zase byli tisíce mil daleko. Protože ti prevíti nanoboti se nespokojili tím, že znovu postaví loď, oni museli navíc ještě vzkřísit celou její posádku! Z čehož začne pramenit víc problémů, než by se na první pohled zdálo... (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

stilgar1 

všechny recenze uživatele

Kdo by řekl, že i po tolika dílech si seriál dokáže udržet svou kvalitu? S návratem postavy Rimmera se (po slabší 7. sérii) vše vrátilo do starých kolejí a u každého dílu jsem se málem smíchy potrhal...:) ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice moc nechápu, proč je tu začátek osmé série veden i samostatně, ale budiž... Pane Bože, děkuji ti za osmou sérii (minimálně za první tři díly), kterou se seriál po třech vyloženě slabých sériích vrací zpět na úroveň sérií prvních. Upadající kvalitou jsem byl poměrně frustrován, o to překvapivější pro mne počátek osmičky byl. Nechápu, jak mohli autoři tři série tahat z rukávu takové pitomosti a pak se, z ničeho nic, vytasit s takovým ternem. Hlavně, aby jim to vydrželo alespoň do konce té osmičky, protože "devítka" by měla být (?) pěkná slabota... 100% ()

klerik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Red Dwarf VIII - Byte One: Back In The Red Ide o prvé časti 8 serie, ktoré nadväzujú na poslednú časť 7 série, ktoré vyšli samostatne na VHS (epizódy: Back In The Red part 1, Back In The Red part 2, Back In The Red part 3, Cassandra). Vďaka tomu, že sa vrátil Rimmer a Holly(!) stúpol oproti 7 serii humor, no na geniálne diely druhej série to aj tak nemá. Tak trochu z povinnosti dávam plný opčet. Návyková záležitosť... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá série začíná, Holly ( Lovett ), Rimmer i kapitán Hollister jsou zpět. A vlastně i loď je zpátky. Navíc celá osmá série je gniální, prošperkovaná výbornými vtipy. Jasný plný počet. ()

klima777 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby nebyl přimíchán umělý, rušivý a hloupě návodný smích publika, hodnotím ještě výš. Platí pro všechny série (kromě nejnovější, která je poněkud odlišného ražení, ale pořád hodně dobrá). ()

SG-1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"No, co tomu říkáte? Nechápu, že žena před třicítkou má pořád medvídka, jemuž říká Bamboo. A přitom, když jde o navigaci, nikdo se jí nevyrovná." -Kryton- ()

Corvaxus 

všechny recenze uživatele

Máme teď kvarkový generátor hmoty a antihmoty, dále bioorganickou počítačovou síť a karaoke bar na Céčku.... Hlavně se vrátil Rimmer a Operace povýšení, Rimmer slavným kabrňákem, zkráceně P.R.A.S.Á.K., je už v plném proudu. A Holly umí ďábelsky dobře dělat měsíc. ()

Reklama

Reklama