Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (235)

Langy10 

všechny recenze uživatele

Ja nechapu, co je to za obdobi filmovych HOVEN! Prvnich cca 30-40 min to vypadalona libovej, i kdyz trochu predvidatelny film. Ke konci napříč zbytek celyho filmu se z toho stala takova mrdka, ze mi to snad dela nekdo naschval. Kdybych mel ja prani z fantasy island, tak bych prosil vratit penize za kino. 15% za Peňu ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Thriller / Horror, charismatický pan Roarke"... Jaký méněcenný mentál probůh přiřazuje tyhle nálepky a píše podobné cancy? Já si zprvu na několik vteřin bláhově myslel, že by Fantasy Island mohl mít mysteriózní až halucinační náboj příbuzného druhu, jako třeba kultovní seriál Lost, který jsem kdysi v pravěku sjížděl dabovaný v bedně. Ale i když se z něho nakonec vyklubala otravně výchovná, moralizující a patetická slátanina pro mládež, námět nebyl úplně špatný. Ale víc než slátaninu pro mládež od filmu opravdu nečekejte. A tomu odpovídají i herecké výkony všech herců ve filmu použitých. Ani Maggie Q mě coby sterilní měštka vůbec neoslnila. Ovšem nejhorší ze všech byl Mr. Roarke, dle scénáře měl asi působit aristokraticky a zlověstně. To by ho ovšem nesměl hrát nějaký oplácaný a připrclý kašpárek, který svým vzezřením, chůzí i mluvou působil ze všeho nejvíc jako mexický venkovský nádeník z kalifornské plantáže. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak toto beru jako takový opožděný aprílový žertík. Tvůrci se tu snaží servírovat rafinované tříchodové menu, ale ve finále dostanete akorát tak rozbředlou, připálenou kejdu, kterou jdete po ochutnání spláchnout do kanálu. Začátek jsem ještě tak nějak do té půlky vnímala, nemůžu snad ani říct, že by to bylo nějak nudný, ale ta ''myšlenka'', jejíž tvář se nám Jeff Wadlow snaží nastavit je opravdu velice zfackovaná doruda a věřím, že ani na papíře tohle prostě nemohlo dávat smysl. Hlavně, že to má áčkový vizuál, rádoby známé tváře, naleštěný design a opravdu draze vypadající kabát. Tu jednu hvězdu dávám vlastně zároveň i s oceněním toho, že Fantasy Island byl prý docela film za babku. Zpětně ale vůbec nedokážu říct, o čem to vlastně bylo. Každopádně, neztrácejte s tím čas. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nejprve takové přání chtěl bych umět tak špatně točit horory a thrillery jako pan Wadlow, když se podíváte do jeho filmografie kromě tohohle mají všechny jeho filmy od 50 do 70 procent na csfd jeden jeho film je dokonce v červených číslech. A nyní k filmu 5 přátel jde na Fantasy island kde vyhrály cosi v soutěži každý má jinou fantazii jedna ženská chce říct ano chlápkovi, který ji požádal tehdy o ruku a ona tehdy řekla ne a chce mít s ním dítě druhá si přeje šikanovat holku, která ji šikanovala na střední, aby věděla jaký je to pocit dva chlápci si přejou mít všechno tak dostanou jakýsi hotel s kurvama, zbraněma a kokainem a jeden z nich je navíc homosexuál tak si přeje homouše do harému (neurážím to tam fakt je) a na závěr jeden si přeje být vojákem, aby zachránil svého otce před smrtí později se ty fantazie začnou promíchávat a zjistíme, že všichni jsou v fantazii někoho jiného, který se jim tak mstí jelikož kvůli nim uhořel jeden chlápek s kterým ta dotyčná (hups spoiler zjednoduším Vám pátrání mstí se ženská) chtěla jít na rande. Jinak konec je ucházející tahle situace se dala vyřešit zhruba ve 40 minutě a nemuselo se tam dít vůbec to co se dělo navíc by nikdo neumřel je zde i hodně logických kiksů, které nikdo neřešil (proč třeba ten chlápek co je tam tolik let ten pramen nezničil navíc proč po něm nikdo nešel všude říkal jak ho sledují a jdou po něm a nikdo po něm nešel). 40 procent ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Lost: Six seasons in a movie. Ani se slibným názvem, plakátem nebo oficiálním žánrovým zařazením se nejedná o žádný horror ani thriller, snad jen o chudou, mysteriózně laděnou válečnou terapii, ve které se Lucy Hale dobrovolně herecky degraduje nebezpečně blízko úplnému dnu. Slušná jedna hvězda za Ryana Hansena, který jak kdyby právě přišel z placu Veronicy Mars a i před čtyřicítkou je pořád stejně zábavný Dick Casablancas. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • „Kalašovi zabijáci“ používali ve filmu československé samopaly vzor 58. (SsgtJira)
  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama