Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový úspěch a poptávku asi nikdo nečekal. Seriál totiž se vrací po dvou letech a to dokonce s více než polovičním kvantem zábavy. Záleží, zda kvalitnější. Láska, zmrd a robůtci byla vždy jen nějaká jednohubková záležitost, která ve vás nechala všechno nebo nic. Svědčí o tom i díly, které jsou jen nějakým epizodickým vyřešením situace nebo i takové, které jsou nějakým psychickým náhledem na věc s nějakou formou literárního díla jako je i poslední díl. Asi bych neřekl, že jsou díly, které mě posazují na zadek. Alespoň ne příběhem, kterým by to mělo disponovat. Spíše jde o animaci, která je buď uspokojující nebo fantastická. A to asi stačí. Zůstává to jednohubkou, která někdy chce sežrat moudrost světa, ale vám to ani nijak nevadí, protože se to stejně někdy trefí do noty. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá séria tohto skvelého seriálu a som mierne sklamaný. Veľkým mínusom je absencia hlbších dielov alebo nejakých mindfuckov ako tomu bolo v prvej sérii. Opäť tu však máme pár so nádhernou animáciou a nájdu sa tu aj skvelé príbehy ktoré si pýtajú celý seriál alebo film. U mňa top určite 3 časť, s výbornou animáciou a príbehom, tak isto star wars 4, pointa v 5 a zábavnosť 1 a 6.  Zvyšné sa mi veľmi nepáčili. U mňa teda 4* a čakám ďalšie časti. ()

Reklama

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stojím niekde medzi 3* a 4*. Vizuálne je to opäť pestré, hoci vzhľadom na menší počet epizód ubudla aj variabilita animačných techník, ktorá zdobila prvú sériu - tu je prevažná väčšina poviedok animovaná v štýle modernej 3D techniky. Pokiaľ ide o obsahovú stránku najviac sa mi páčila poviedka The Tall Grass (ktorá pripomenie In the tall grass a je to mix King / Lovecraft, hoci dejový oblúk je jednoduchý, atmosféra je skvelá), a za osobitnú zmienku stojí aj Snow in the Desert - ktorý zas pripomenie nejakú zabudnutú epizódku zo sveta Star Wars, All Through the House - ktorý sa pohráva s myšlienkou obludnej verzie Santa Clausa, Life Hutch - sci-fi boj o prežitie v minimalistickom poňatí, The Drowned Giant - dejovo síce chudobný no myšlienkovo a filozoficko obsiahly (existuje iný svet ako ten náš ? ktorý svet je pravý - náš alebo svet obrov ? je obor len kreatúra, výtvor prírody alebo my sme trpaslíci / liliputi ? atď. atď.) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte lepšie ako prvá séria, netflix prekvapil a ponúkol dabing. Ozaj teraz dabuje vo veľkom. Ale ako spomenul užívatel David.Darco, chudobnejšia, kratšia porcia minipríbehov už iba osem. Ale stačilo. Boli aj horšie ale aj lepšie. Kľudne nech dajú aj tretiu sériu. Všetci sa budeme tešiť. Možno predčasne som hodnotil celý seriál len priemerom. 4* ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování úspěšné první série se z mého pohledu moc nepovedlo. Oproti jedničce jsou příběhy buď příliš filosoficky otevřené a nebo mi prostě chybělo delší rozpracování - tedy byly příliš zkratkovité nebo nedotažené. Shrnuto podtrženo, po stránce animace je to opět bomba, po příběhové stránce to dohromady dává slabší průměr. ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)
  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)

Reklama

Reklama