Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 3

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (107)

borec999 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia a scenáristi sa rozhodli ignorovať parádny dejový twist z jednotky a nepracovať s ním ďalej. Čo je dosť veľká škoda a dvojka Chlapca dosť pravdepodobne aj preto skončila len ako tuctový horor o posadnutej bábike, ktorý síce z hľadiska logiky a príbehu neponúka žiadne nezmysly, ale ani nič prekvapivé alebo inovatívne. Herci sú v pohode(Katie Holmes,Ralph Ineson), prostredie vidieku zaujímavé, tempo pomalšie, atmosféra v pár momentoch slušná. Podobné typy hororov osobne môžem a Brahms 2 ma ako taká jednohubka na 1 pozretie nijako zvlášť neurazila, takže preto bez výčitiek svedomia 3*. 55% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na to, aby ten kluk tak dlouho trpěl posttraumatickým syndromem, mi už přišel docela velkej. Nebo to byl výjimečnej poseroutka. Každopádně byl ale obludně velkej na to, aby spal s medvědem plyšákem a vypěstoval si fixaci na panenku. A protože ta jeho panenka byl vlastně panák, byl to nejspíš nejenom poseroutka a mamánek a mentál, ale i buznička. Ještě že měl ovšem statečnou maminku, která udělá vše pro to, aby svého chlapce ochránila. Uff. "Horor / Mysteriózní / Thriller". To jako vážně?? V tom případě by "Horor / Mysteriózní / Thriller" mohla být třeba i Červená Karkulka nebo Smolíček Pacholíček. Zlatá jednička s hnusnou Maggie z Walking Dead. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Během psaní komentáře k prvnímu dílu, jsem si tak trochu dělala legraci. Že jestli bude druhý díl, tak to bude trapárná s béčkovejma hercema. Navíc jsem si nedokázala představit, jak by na ten konec navázali. Když už se ví, že v té loutce není duch a všechno je trochu jinak. Ale taky víme, že týpek přežil. Tedy, já měla za to, že přežil, podle posledního záběru jedničky. Naštěstí se do druhého dílu pustil stejný režisér. Ale to s těma béčkovejma hercema zůstalo. Může teda tenhle film nějak překvapit, když víte, o co jde? **** No, vlastně může. Takže. Po psychicky náročný vloupačce se naše rodinka přestěhuje na venkov. Jasně. Z ruchu velkoměsta do díry, kde je to úplně stejný jako ve vesmíru. Nikdo té tam neuslyší křičet. Synek v lese najde panenku a vezme si jí domů. Co bylo ze začátku dobrej nápad, ukáže se časem jako velká blbost, protože v domě se začnou dít divný věci. Tentokrát je problém v tom, že na jedničku se koukalo dobře, ale tady se na tu Holmes kouká fakt blbě. Asi si nebudeme lhát, ale už není nejmladší a za celou svou kariéru se nic nenaučila, furt stejně stále jeden a ten stejnej výraz. Jenže když to předváděla před dvaceti lety, byla mladá a prostě to bylo o něčem jiném. **** Vtipný na tom je asi nejvíc předpoklad, že to půjde podle předchozího scénáře. Že si řeknete, že to je %@^^@, ne %@*@*. A co se tam děje, to naznačuje stále víc, že se divák dočká stejného twistu jako minule. No, byl tam, jenom trochu jinej, než jsem čekala. Až jsem litovala, že jsem to vůbec viděla. Zkazilo to dojem z prvního dílu :( ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

No tak teraz veľmi nerozumiem to viac menej kladné prijatie. Oproti jednotke úplne iné už len s tým že tu je duch a tam bola reálna osoba. Bábika desivá nie je, lakačky neviem kde aké ja som nepostrehol ani jednu dobrú. Masky tak isto žiadne. Film je krátky no aj tak sa nevyhol nudným miestam a celkom sa vliekol. Je to pene natočená a nejaké náznaky hororu tam sú. Zato asi tie 2 hviezdy. Báť sa ale teda rozhodne nebudete. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sexuální pomůcka, eeeh teda, porcelánová panenka jakoby z oka vypadla píče Annalbel, s partičkou mongoloidních vyznávačů tubery a sílných záchodových duchů, s čelem s otravným frackem Čakym. Přiznám se asi hned, ale nikdy jsem nestrčil svého pelikána do ponožky, a následně ho pak vyhodil do koše k prádlu, teda, chtěl jsem říct, že jsem jedničku neviděl, ono, než jsem se k tomu mohl i určitým způsobem dostat, už někdo prdelí porodil Brahmse, a podzimní sklizeň už hnije ke svému začátku, přijdu já, nemytý kocour co rád ocmrdá poklopy popelnice, jestli nenajde tučný smradlavý bobek v hororovém ladění. Asi jako každej rok, i letos jsem si musel vylovit horor s panenkou, a mimo frustrujících prkotin, jako třeba pošahaných malých zmrdů, co z toho neustálýho orálu, pardon kraválu, už mu hlasivky vypověděli službu, ale místo vozíčku a robota, co za něho bude šprechtit, má pořád ještě tužku s papírem, a abysme smrada museli pořád luštit jako křížovku, a neustále mu projevovat pozornost, bude si dělat ještě prdel s posedlým Béthovnem. Bude blikat vypínačem, vypínat stoupačky, nahlas práskat dveřma, vrzat podlahou a rozbíjet okna, a nejlepe ještě rozvracet stoly. Paranoidní matce to dá nějaké trauma z násilnění z toluenu, a brzy ji mrdne k pojistkám. Určitě si přivolá nějaké vymítače, cikánské média, poloprofesionály s tajemnem a po konzultaci zjistí, že celou dobu si z ní dělal prdel ten kudrnatý smrad. Už jen čekám kdy se objeví titulek založeno podle skutečných událostí, nebo obvázanou mařku v kazajce, v Bohnicích. Když se možná bude chystat trojka, vymyslel jsem už dopředu svůj název - Bach: Hrůza za tóny ve verších. Ty duchařiny, by se měli už pomalu vymítit ze zemského povrchu, kurva. #podzimnisklizen [2021] ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)
  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)

Reklama

Reklama